duminică, 22 aprilie 2012

Trustul INTACT vrea 7milioane de la RDS-RCS

Nu-i Teszari atât de negru: chiar grupul Intact a cerut scoaterea din grilă a posturilor! http://t.co/QsZ2nK05 -- BihorStiri,ro (@bihorstiri)
Trebuie sa spun ca urmaresc ANTENA3 aproape non-stop,insa am obiceiul,prost,de a si gindi.
Ca sa zic si eu ceva despre razboiul dintre trust si nesimtitii de la rds:de aceasta data trustul minte:a cerut bani multi pentru difuzare sau intreruperea emisiei .
UPDATE:
citam: în cursul zilei de sâmbătă, 21 aprilie, reprezentanții firmei patronate de Teszari Zoltan au transmis opiniei publice că Antena Group „a somat RCS & RDS să înceteze difuzarea prin satelit a canalelor Antena, dacă nu achită o taxă anuală de peste 7 milioane de euro”. Conform datelor primite de la firma incriminată de Antena 3, data limită pentru cererea Antena Group era 20 aprilie 2012, ora 00.00, iar daca după data și ora menționate RCS/RDS ar fi continuat să retransmită canalele respective, aceasta s-ar fi expus la „toate măsurile legale, inclusiv plângeri de natura penală”. Așa cum apare într-un document semnat de Sorin Alexandrescu – directorul general al SC Antena TV Group SA și de Raluca Pușcaș – director al Departamentului Juridic, în caz că negocierile dintre cele două părți nu sunt finalizate cu succes până la data de 20 aprilie 2012, „…încetează orice acord emis de companiile aparținând Grupului Intact pentru retransmiterea prin DTH de către RCS/RDS a posturilor de televiziune Antena 1, 2 și 3, Euforia Lifestyle TV și GSP TV”.
Firma RCS/RDS susține că „este pentru prima dată în ultimii 8 ani când Antena Group cere bani pentru retransmisia prin satelit a canalelor Antena”. Totodată, firma de retransmisie prin cablu/satelit informează că „pretenția financiară ar fi obligat RCS & RDS să majoreze tarifele serviciilor Digi prin satelit”, servicii despre care spune că, în acest moment, sunt cele mai ieftine și „direct corelate cu puterea de cumpărare a abonaților”

2 comentarii:

alexandru spunea...

dar dar ei de ce au intrerupt emisia postului cu 20 de ore inainte de negocieri?

VERES MALIN spunea...

 Aici vorbim despre "curvie" comerciala si nu despre fapte stricte.Nu sint adeptul RDS-ului si tocmai de aceea am renuntat la TOATE contractele cu ei.Motivele,mele:semnal,prost,canale date peste cap,taxe de abonament "trase de par" precum si nerespectarea clauzelor contractuale.
Dar acum nu despre asta vorbim aici .ANTENELE fac politica asta este foarte adevarat.Dar daca citesti stirea originala o sa vezi ca au cerut ca in cazul in care TESSARI nu le da banii atunci sa intrerupa re-transmisia pe "labos" DIGI-TV.Antena a pierdut cam 1 milion de tele-spectatori dar si TESSARI va pirde clienti:vezi SANTAJUL RECIPROC?