duminică, 10 iulie 2011

LUCIAN BUTE vs JEAN PAUL MENDY

Lucian Bute îşi va apăra în această seară centura de campion mondial IBF la supermijlocie pentru prima oară în carieră în România. Adversarul îi va fi challengerul obligatoriu Jean Paul Mendy, un francez în vârstă 37 de ani, neînvins până acum. Întreaga gală va fi transmisă live-text de Asport cu informaţii de ultimă oră de la faţa locului.
 La aproape patru ani după ce a cucerit centura cu diamante şi şapte adversari înşiraţi, Lucian Bute îşi vede visul cu ochii. Îşi va apăra centura de campion mondial în faţa conaţionalilor săi la Romexpo, unde sunt aşteptaţi peste 8.5000 de fani. Aseară s-a vândut şi ultimul bilet pus în vânzare, cele mai ieftine costând 70 de lei.

Campionul nostru a trecut ieri cu bine proba cântarului, având cu 50 de grame sub limita categoriei, în timp ce adversarul său avea cu aproximativ 2 kilograme mai puţin. Ambii şi-au anunţat intenţia de a face un meci mare în această seară în faţa vedetelor Cuba Gooding jr, Dolph Lungren sau Bon Jovi, aceştia fiind aşteptaţi la gală.

UPDATE
BUTE A INVINS IN REPRIZA A 4-a prin K.O.

Niciun comentariu: