sâmbătă, 9 iulie 2011

AUTOTIR RASTURNAT IN BIHARIA-BIHOR

    Vineri 08-07-2011,in jurul orelor 22, in localitatea BIHARIA, un autotren sirbesc incarcat cu cartofi s-a rasturnat in afara carosabilului.In cadere ,acesta a avariat si una din casele aflate in afara carosabilului.
Surse de la fata locului spun ca de fapt soferul tir-ului dorise de fapt sa faca loc de trecere unei ambulante care se deplasa la interventie,dar marginea drumului a cedat sub greut6atea acestuia.??!!??
     Fara a face mare politichie,trebuie sa recunoastem ca cel putin tronsonul respectiv ,,arata" foarte bine in urma reabilitarilor indelungate si aparent fara sfirsit.De ce spun ca fara sfirsit?Pentru ca de fapt acostamentul este un "cacat consolidat"din pacate,acesta fiind deosebit de instabil .....facut de mintuiala de fapt....Localnici si-au exprimat ingrijorarea in privinta viitoarelor incidente si cer insistent MINISTERULUI TRANSPORTURILOR consolidarea acestuia.
    Din fericire,cei doi ocupanti ai autotrenului n-au necesitat ingrijiri medicale,acestia fiind consultati de un echipaj SMURD.











Niciun comentariu: