vineri, 8 aprilie 2011

SPITALUL DIN BALCESTI

    Minune mare,voluntarii din medicina BALCESTI-lor,au SALVAT DE LA MOARTE in mod cu totul VOLUNTAR....????!!! UN PACIENT SUFERIND DE hipertensiune arteriala(HTA)
Presa sustine ca avea 20 cu 10....CEI AIA ...? Este un termen,o expresie medicala?Pai daca l-au salvat de ce l-au mai trimis apoi la CENTRU cu AMBULANTA?
        ACESTEA au fost intarite de managerul celebrului spital din BALCESTI,un jurist,probabil capabil dar bilbiit,si care se hazardeaza in a afirma ,dealtfel cit se poate de ne-MEDICAL: ,,DACA IERA DESCHIS SPITALUL,POATE CA SCAPA CU VIATA!!"
       Dupa acest profesionist medicalist :)),vine si primarul si ne spune azi ca a deschis spitalul la nivel de prim-ajutor....:)) Poftim?
       SPITALELE ACORDA MAI NOU PRIMUL AJUTOR?
       Primarul insista sa spuna ca mai au autorizatie de functionare si ca medicii mai au inca parafa...???Ce timpit politruc,IN ACEST CAZ AM INTELES PSD,poate sa vorbeasca astfel?
       "Dupa evenimentul produs joi dimineata, cativa medici si asistente de buna credinta au luat decizia voluntara de a redeschide spitalul din localitate, dupa ce acesta fusese inchis din ordinul ministrului Sanatatii la 1 aprilie. Din pacate, din tot personalul medical initial, format din 11 medici si 19 asistente, in Balcesti mai sunt la aceasta data doar trei medici si sase asistente. Restul au fost distribuiti de DSP. In orice caz si cu acest personal restrans astazi s-au rezolvat destule probleme de sanatate aparute", a declarat Ion Curelaru.

Potrivit primarului, vineri dimineata un pacient hipertensiv a fost salvat de medicii spitalului. Tot el mai spune ca spitalul functioneaza numai la nivel de prim ajutor, nefacandu-se internari."

Niciun comentariu: