sâmbătă, 15 ianuarie 2011

ZOE CEAUSESCU-brand romanesc

Romania nu are bani,nu are viitor dar are brand-uri.

    Cel mai nou brand romanesc:ZOE CEAUSESCU!?Sotul defunctei motiveaza gestul,pentru ca el este proprietarul,prin faptul ca a fost prea des folosit si luat in derizoriu!Momentul se pare ca nu este ales la intimplare :Valentin Ceausescu a dat in judecata Teatrul Odeon, in septembrie 2010, pentru stoparea spectacolului "Ultimele zile ale lui Ceausescu", iar procesul este in desfasurare la Tribunalul Bucuresti.  Mircea Oprean este nemultumit ca numele fostei sotii a fost folosit abuziv in ultima perioada de presa. La fel si zeci de fotografii de familie, pentru care niciodata vreunul dintre membrii familiei nu si-au dat acordul sa fie publicate.



  

 Sotul Zoiei este hotarat sa se adreseze instantelor de judecata de fiecare data cand considera ca memoria sotiei sale a fost atinsa. Pacat ca in semn de dragoste pentru sotia sa nu-i poarta numele!..asta ar fi dovada de iubire si nu un proces pe fond pecuniar...Probabil ca TEATRUL ODEON va cistiga procesul,iar daca nu.....OPREAN va lua un procent din incasarile turneului teatrului.....ca dragostea trece tot prin stomac!!!


2 comentarii:

Anonim spunea...

Buna ziua,

Doriti sa faceti link exchange cu http://ereferat.info ?

Astept un cometariu la oricare articol cu titlul pe care doriti sa-l trec in cazul in care acceptati, eu as dorii sa fiu trecut cu urmatorul titlu: Referate
Multumesc.

Unknown spunea...

S-a marcat...linkul!!