miercuri, 12 ianuarie 2011

GRAURII DIN CONSTANTA:BETIVI NOTORII?DAR CIORILE?

         2012 este aproape!
       Cei slabi de inger au intrat in panica la auzul stirilor alarmante despre moartea suspecta si aparent fara motiv a unor pasari...Este adevarat ca astfel de stiri merg pe ,,trendul" apocaliptic:2012=SFIRSITUL LUMII !!!


                    
       Nici constantenii nu au dus lipsa de astfel de evenimente:grauri morti,care pe jos care prin copaci!Se pare ca au aparut de curind si niste ciori?!
       Dupa analize serioase ale DSV CONSTANTA,s-a dat verdictul...AU MURIT DIN CAUZA ALCOOLULUI!Autoritatile afirma ca in stomacului acestora au fost gasite boabe de struguri.Posibil,mai ales ca in aceasta perioada romanul isi face ,,palincuta" de rigoare.Si totusi anul acesta este primul an in care constantenii n-au primit ajutoare de la MAZARE sub forma de palinca?Sau este vorba despre faptul ca graurii si ciorile n-au mai prins loc pe listele de ajutoare de la PRIMARIE sau de la UE?
       Si totusi,astfel de evenimente par deja la ordinea zilei pe tot cuprinsul globului:bancuri de pesti sau balene sinucigase,ploaie cu pasari moarte,hoarde de crabi sinucigasi, dar cel mai interesant  este ca doar pe la americani a PLOUAT CU BANI!!!
Pe cind si-n ROMANIA astfel de ploi? La ce bafta avem noi romanii,parca vad ca va ploua cu monede si nu cu bancnote! si sa te tii apoi scandaluri:ca da' de ce omul simplu n'are si el parte de o ploaie mai ca lumea,ca iar a furat BASE sau BOC si altele de genul acesta!!

Niciun comentariu: