vineri, 26 martie 2010

TRAGEDIE

       Un copil de 4 ani a fost taiat in doua de cupa unui excavator! Se pare ca mama il lasase nesupravegheat pe strada.Conducatorul excavatorului spune ca nu l-a vazut....cum dracu nu l-a vazut?Ramine sa se gaseasca vinovatul in presa sau in sowurile de televiziune!!!
       Incidentul s-a produs în zona pârâului Craica, unde se efectuează lucrări de drenaj. Se pare că micuţul în vârstă de patru ani, Daniel Rezmives, se juca împreună cu alţi copii, nesupravegheat, iar şoferul excavatorului nu l-a văzut. Cupa utilajului l-a lovit secţionându-l în zona bazinului.
       ''Săpam cu maşina, aici, în spatele dâmbului astuia de pământ, şi copilul era după dâmb. Efectiv nu l-am văzut'', a declarat, încă în stare de şoc, şoferul excavatorului.
        Cele două echipaje ale SMURD şi pompierii sosiţi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru micuţ. În schimb romii din cartierul Craica au împânzit zona, jandarmii fiind chemaţi să asigure perimetrul şi să liniştească mulţimea care îl ameninţa pe şoferul utilajului. Criminaliştii băimăreni au deschis o anchetă în acest caz. Familia micuţului ar putea fi acuzată de neglijenţă.Tragicul eveniment a strâns peste 200 de romi în zonă, fiind nevoie de intervenţia jandarmilor pentru a stăpâni mulţimea.
          Iar acum, ca sa fim corecti,cind a-ti vazut un copil de tigan supravegheat?Poate cind era la cersit! ! !
Dupa razboi multi viteji se arata.Sentimentul de HAITA se dezvolta mai ales in cadrul etniei TIGANESTI!!!
       Promit sa revin cu date si informatii mai exacte despre aceasta etnie.....

2 comentarii:

Anonim spunea...

Si totusi,a murit un om!

Anonim spunea...

Probabil ca trebuia sa ne ferim de inca un posibil infractor! ! !