vineri, 5 aprilie 2013

Liviu Dragnea da lectii de patriotism bihorenilor ce se opun exploatarii gazelor de sist ? ?

   

    "Să nu ne isterizăm cu gazele de șist!"


Nu stiu cum dracu' toti cei care maninca si beau eco,toti cei ce-si educa copii "afară",cei care ne invata sa tinem "economiile acasa"in ROMANIA iar ei le tin prin of-shore-uri,cei care mint si fura doar pt "a fi noi la putere acum"....se trezesc sa ne dea lectii de patriotism si de civism ? ! ?
Nici LIVIU DRAGNEA ,da #PSD _istul dăstept pe care il laudam pina mai ieri :(,nu face rabat de la"regula".
Venit de la"centru"sa medieze "jocurile" #psd _ului bihorean,s-a gasit sa ne "reguleze"pe toti bihorenii ,in privinta exploatarii de gaze de sist !

CADOUL bihorenilor afectati de exploatarea gazelor de sist  pt LIVIU DRAGNEA
       Ia cititi ce băzneste despre exploatarea gazelor de sist in bihor ,via BihorStiri.ro :
     "Dragnea a răspuns la unele întrebări politice și de altă natură. În ceea ce privește chestiunea încă fierbinte a gazelor de șist, legat de care Oradea a și găzduit aseară un protest, vicepremierul social-democrat s-a arătat mai degrabă pragmatic. În opinia lui Liviu Dragnea, subiectul ar trebui privit cu pragmatism și că ar fi nevoie de un punct de vedere naționale legat de temă. Liderul PSD spune că, înainte de toate, este nevoie să se știe dacă avem sau nu ceva de exploatat, iar pentru asta trebuie să se facă prospecții. Dragnea a adus din nou în discuție exemplul american, „o țară mai puțin importantă”, unde oamenii, spune pesedistul, nu au protestat, unde nu au fost cutremure și unde a scăzut prețul gazului "
       Deosebit de interesant mi se pare si afirmatia aceluiasi personaj "ca cum ca" : "ar fi nevoie de un punct de vedere național" !!!! NO' problem....vreti stimabile un punct de vedere national? HAI LA REFERENDUM ,nesimtitilor !
      JUR ca asa cum am luptat si eu ca si alti "idioti inconstienti"pentru a va ridica pe voi la putere,O SA FAC TOT CEEA CE TINE DE MINE SI DE AI MEI PENTRU A VA RIDICA IN ...FURCILE POLITICII SI OPROBRIULUI PUBLIC !!
Nu uitati ca romanii care se opun exploatarii de gaze de sist nu exista "culoare politica" !Deci nu mai vorbim despre basisti sau usl-isti !!
      Nu este prima oara cind ma simt "PROST/PROSTIT" de catre coalitia #USL -ista .Durerea este ca inca sper ca mai au constiinta ...

Niciun comentariu: