luni, 11 februarie 2013

PAPA a demisionat,de ce oare ?

O fatza sinistra?
       
nevinovatul BENEDICT

 UPDATE 
iata link-ul unde activitatea papei BENEDICT e ste "spalata"de spalatorii de cadavre ....link 

  




     O sa scriu fo' 2 voarbe despre papa si demisia lui .Si asta ca sa fiu in trend.Ce penitza mea,doar guristii 2.0 pot profita de subiect ?
       Cred si vad ca BENEDICT este bolnav dar o sa va rog sa-mi spuneti citi "papi" au mai demisionat?
       Finalul mandatului lor era doar la iesirea pe "cale naturala din sistem" si acum nu fac decit sa-i citez pe ilustrii BOC si BASANESCU .
       Unele #surse nu foarte sigure ce-i drept vorbesc despre presiunile masonice dar si despre un curent "modernist" care l-au fortat sa o faca(demisia).In spatele demisiei acestuia este si masoneria mondiala care SIGUR nu este multumita de decaderea bisericii catolice si de atacurile concentrate la adresa acesteia .

"La fel ca si Ioan Paul al II-lea, viata lui Benedict al XVI-lea a fost puternic marcata de experienta celui de-al doilea razboi mondial, numai ca germanul Ratzinger se afla de cealalta parte a baricadei fata de polonezul Wojtyla.Joseph Ratzinger nu a facut niciodata un secret din aceasta etapa a vietii lui, povestind in autobiografia sa conditiile in care, la virsta de 14 ani, a fost inrolat in rindurile organizatiei tineretului nazist, Hitlerjugend."sursa

Ce va spun imaginile acestea ? Si DA,sint adeptul teoriei lui Cesare Lombroso 






 
ULTIMA hORA 
Papa Benedict a demisionat. Gigi Becali trece la catolicism si va pleca la Vatican sa ocupe postul vacant!

Niciun comentariu: