miercuri, 31 octombrie 2012

Am descoperit

      Cind am "descoperit" twitter -ul l-am vazut doar ca pe inca un mod de "propagare"a aberatiilor mele .Asta in prima faza :) In a doua faza  am crezut ca platforma de socializare este folosita de putini oameni in Romania ,majoritare fiind firmele,vedetele,etc  :)
Intr-o alta faza (nu mai numar ca deja am uitat si eu numarul ...),am descoperit aerele si fumurile unor vedete ...apoi am vazut ca nu toti sint la fel ...apoi am descoperit #oamenidragi cu care "ma vorbesc" atit de mult..poate prea mult .. ?
Unii au bloguri,si prin twitter am descoperit asta,altii n-au dar spun mai multe lucruri intr-un mesaj decit spun altii intr-un articol .. #peblog :)
       Am descoperit cum se fac "agatzamente"pe net ,penibil zic dar nu-i treaba mea....am descoperit copii frumosi,frustrati,rebeli,roz,obraznici,cu bun simt,cu educatie....am descoperit adulti capabili,bine vazuti in societate si la locul de munca....am descoperit persoane ce in viata of-line nu exista dar care in on-line sint "adevarati"cassanova sau ninja-lai :(.....am descoperit oameni care oricind ar putea sa inlocuiasca pe oricare politician de la putere sau din opozitie....am descoperit #basisti si #uselisti.....am descoperit ca IUBESC VIATA asta atit de colorata si pe toti cei ..descoperiti :)
       Si cind te gindesti ca am intrat in on-line vazind un tip funny ,cret,cu accent ardelenesc ce aparea pe la tv destul de des....sau unul sfrijit "ochelarist"cu aspect de "gheek"....sau.......
Istoria ma poarta cu gindul la "momente"in care twitter-ul era inundat de invective la adresa unora,reciproce de altfel,indreptatite sau nu,si toate acestea doar din lupta pentru piscoturi .....
A,era sa uit:majoritatea numitilor  #Alisteri nu interactioneaza cu "pulimea"pentru ca ei sint ocupati sa ...daca bani ....
       "CUTITUL INFIPT IN SPATE" nu se poarta decit prin interpusi...atunci cind lupta pt.diferite contracte este mare ...
......am descoperit inclusiv ca atunci cind vine momentul somnului,timelline-ul meu ingheata (conturi multiple).....
Am descoperit si ca daca spui prea multe....
Multe ar mai fi de spus insa ...am descoperit :) ca...de fapt am descoperit ..apa calda :(

2 comentarii:

Anonim spunea...

Sint unul din acei #oamenidragi ,cel putin asa ma consider . Si twitter la fel ca intreg internetul este intesat de clone,mincinosi ,tepari..dar are si oameni adevarati :) Fain scris,fara fite dar incomplet :) Mai trec eu p-aci ..

malinveres spunea...

Multumesc de vizita :)