marți, 4 septembrie 2012

Un"personal hero",Michael Clarke Duncan a murit

A mai murit un mare actor,unul de care eram chiar mindru:Michael Clarke Duncan ! Filmele in care l-am vazut m-au impresionat,de multe ori pina la lacrimi :cu toata forta emanata de fizicul sau impunator(a fost bodiguard),rolurile sale au facut apel mai mult la psihic .Poate de aceea am si fost atit de impresionat de acel"munte de om"ce emana o stingacie si o forta aparent copilareasca ...

"Actorul Michael Clarke Duncan, actorul nominalizat la premiul Oscar pentru rolul unui condamnat la moarte interpretat in drama din 1999 "The Green Mile", a incetat din viata luni, la mai putin de doua luni dupa ce a suferit un atac de cord, scrie Daily Mail. Duncan avea 54 de ani.

Potrivit unui comunicat de presa al logodnicei actorului, Omarosa Manigault, si dat publicitatii de Joy Fehily, agenta lui Michael Duncan, actorul a decedat la Los Angeles.

"Doamna Manigault este recunoscatoare pentru rugaciunile dumneavoastra si face apel la respectarea intimitatii sale in aceste momente", a mai spus Fehily.

Pentru moment, nu sunt cunoscute detalii legate de cauza mortii actorului. El a suferit un atac de cord la 13 iulie si "nu si-a mai revenit complet", a afirmat Joy Fehily.

Artistul de culoare, fost bodyguard devenit actor dupa implinirea varstei de 30 de ani, nascut la Chicago, a fost nominalizat la Oscar pentru cel mai bun rol secundar in urma prestatiei sale din "The Green Mile", adaptare dupa un roman scris de Stephen King. De asemenea, el a jucat in filmele inspirate din benzi desenate "Daredevil" (2003) si "Sin City" (2005).
Preluare: JURNALUL.RO


Niciun comentariu: