joi, 16 februarie 2012

MULTUMIM DOM' PRIMAR

      Daca pina mai ieri ma bucuram ca sint vecin cu un baiat care-si cistiga piinea de la o firma de deszapezire,ei bine azi nu mai am motive .Pai ce motive sa mai am daca putregaiul ala de "sararitza" cu care un cacat de firma a semnat contractul cu primaria ,a dat coltzul?Si asta chiar inainte de viscol?Azi dupa insistente,se pare ca bunul simt al primarului a triumfat.A trimis un tractor,probabil ca a  invatat de la BASE' cum se face,DECI UN TRACTOR CU UN TRIUNGHI DE FIER  legat dupa el ?!?
Asa era ansamblul minune,atit doar ca este un tractor muuuult mai nou iar triunghiul este de fier?!!
Despre cit de eficace a fost actiunea nu mai e cazul sa vorbesc :((,da'macar pe jos se poate merge...ce bine ca n-ai carnet !
Inca o data am avut dovada clara ca daca vrei sa rezolvi o "treaba" evita sa vorbesti cu cateii ,adreseaza-te direct sefilor,de aceasta data primarului...Asta ca sa inteleaga si vice-primarele, ca mai importanti sint citiva oameni care n-au acces la drumurile publice decit cei de pe la blocuri care nu-si curata trotuarele si locurile de parcare...

ps.Ca de obicei in astfel de momente,foto real din parti :)),da'noroc ca gasii una mai timpita facuta de primaria TIMISOAREI.

Niciun comentariu: