joi, 22 decembrie 2011

PRESEDINTELE POCHERIST

Cel mai hulit presedinte de dupa 90 al Romaniei,a ajuns sa injure pe toata lumea...Respectul fata de oameni nu a fost niciodata punctul forte al acestuia,recunostimta,mindria de a fi roman sint departe de a_l caracteriza pe acest EPIGON!
   Ieri s_a trezit ca iubeste sistemul medical!?
De dragul medicilor rezidenti ?,ajunge sa jigneasca un om providential pentru ROMANIA,pe dr. RAED ARAFAT...omul care si_a dedicat viata si linistea romanilor...Nu este cazul sa_l apar eu,faptele dr.RAED ARAFAT vorbesc de la sine.      Mi se pare normal sa atrag atentia asupra fenomenului schizoid care ameninta sa ne duca tot mai jos in fata lumii.Acest semi om cu veleitati de dictator nu are limita si nici masura in a abuza de functia pe care o are!Unii psihiatrii cu care am vorbit sopteau ceva despre un sindrom depresivo-maniacal!?
  Cum se poate altfel explica acel "DRAGA STOLO" cu lacrimile crocodiloide,jongleriile cu Cocos,acel TIGANCA IMPUTITA,adresat intregii prese care nu-i face jocurile,lupta cu Mogulii,lehamitea in privinta romanilor,afirmatii ca:tara de mina a treia ,medicii sa plece afara,macar invata meserie pe banii strainilor si alte elucubratii misogine,sovine,anti rusesti,???!!

   Mi-e rusine ca sint condus de astfel de oameni!!!
   SI DA,SINT MINDRU SA FIU CONDUS DE UN OM CA DR.RAED ARAFAT!!!

Niciun comentariu: