vineri, 8 aprilie 2011

VICTOR SURDU A MURIT

Deputatul PSD Victor Surdu a murit, joi, la domiciliul sau, dupa ce a fost externat de la Spitalul Pantelimon din Capitala. Suferea de cancer pancreatic si avea 63 de ani.
      Sotul cantaretei Angela Similea a suferit anul trecut o interventie chirurgicala la pancreas in Italia, dar in februarie boala a recidivat si a fost internat de urgenta la Spitalul Pantelimon din Bucuresti.
  
    Colegul sau deputatul Ioan Muntean a precizat, la Realitatea TV, ca Victor Surdu a incercat sa se trateze anul trecut atat in Germania, dar si intr-o clinica din Verona unde fiica sa lucra chiar la sectia de Oncologie.
     De la simplu inginer, Victor Surdu a ajuns deputat, ministru al Agriculturii, a creat partidul P.D.A.R., care a devenit parlamentar, a intrat in PSDR, a fost profesor universitar intre 1992-1996 la Facultatea de Agricultura.



      Numai cel de sus stie ....Se pare ca pentru a face avere nu trebuie sa-ti pese de nimic:de munca celor din jurul tau,de casele lor sau de vietile lor.....Daca va mai amintiti de inundatiile din toamna lui 2005 ,atunci trebuie sa va amintiti si asta:
   publicat in ATAC:
    Vremea nefavorabila a facut ca locuinta Angelei Similea, aflata la doar 30 de kilometri de Bucuresti, sa fie in mare pericol. In satul Matara din judetul Calarasi, unde artista locuieste intr-o vila cu sotul ei, Victor Surdu, apa a depasit cu mult nivelul admis. Lacul care se afla in apropierea locuintei Angelei Similea si care este proprietatea familiei, a crescut cu nu mai putin de zece metri, punand in pericol practic atat casa cantaretei cat si celelalte gospodarii aflate in preajma. „Nu pot pleca de aici. Raman sa dau o mana de ajutor celor care au nevoie de hrana“, a marturisit artista. In ciuda bunavointei acesteia, cativa sateni s-au aratat indignati de declaratia cantaretei pe care posturile de televiziune au difuzat-o, si au reactionat, spunand ca: „ Oamenii sunt inundati din cauza barajelor tinute inchise de domnul Victor Surdu, caruia i-a fost frica ca-si pierde pestele din balta pe care a cumparat-o de la primarie“. Un alt locuitor din sat care si-a pierdut casa a declarat: „ Domnul Surdu le-a luat bani oamenilor si cand ia trecut cu barca pentru a-i salva de inundatii. Tot din cauza familiei sale au deviat si un drum, pentru ca trecea chiar prin fata locuintei acestora, iar domniile lor au preferat intimitatea. Acum nu au fost de accord cu deschiderea barajului. Si iata unde s-a ajuns“. Pana la inchiderea editiei, Angela Similea a fost de negasit."

Niciun comentariu: