miercuri, 6 aprilie 2011

CRIMA SPANIOLA

   

      Familia bărbatului suspectat că şi-a ucis concubina în Spania locuieşte în Copşa Mică, judeţul Sibiu. Primul care a aflat de întâmplate a fost fratele bărbatului, Sorin Marcu.
"El m-a sunat la 11 dimineaţa şi mi-a spus să intru pe messenger, că s-a întâmplat ceva grav. Mi-a spus că a omorat-o pe Vio, fără să vrea. S-au certat duminică seara, când Violeta, mama şi sora ei au fost la un chef singure. Când s-au întors, au sărit toate trei pe el şi l-au bătut. El nu a făcut nimic până dimineaţa, când  Violeta a venit din nou la el şi a început să-l înjure şi i-a dat cu o lustră şi o vază în cap. Atunci, el spune că a trântit-o pe pat, a strâns-o de gât, după care a lăsat-o. Ea a vrut din nou să dea în el cu ceva, să-l omoare. A prins-o din nou şi a strâns-o de gât cu o cravată. Aşa mi-a povestit el", susţine Sorin Marcu.
Acesta a mai spus că i-a cerut fratelui său să i-o arate pe femeie la webcam, ca să vadă dacă tânăra era într-adevăr moartă. "L-am întrebat unde este ea acum. Mi-a zis că e pe pat, iar eu i-am zis să o aducă să o văd. Am crezut că nu e moartă. A adus-o şi a pus-o pe pat, la calculator, şi atunci am vazut că era, într-adevăr, moartă", a mai povestit fratele bărbatului.

      Imediat, acesta l-a anunţat pe tatăl lor, Dorel Marcu. Şocat de ce s-a întâmplat, Dorel Marcu l-a sfătuit pe fiul său să meargă la Poliţie. "Mi-a spus că mai bine se aruncă în cap de la etajul 4. Atunci am mers eu aici la Poliţie şi am anunţat. Mi-a fost teamă să nu se sinucidă. A fost greu să îmi denunţ propriul fiu, dar cred că e cea mai bună decizie. Din puşcărie va ieşi într-o zi, dar, dacă se sinucidea, nu-l mai vedeam niciodată", a spus Dorel Marcu. Tatăl bărbatului speră ca, după ce fiul său va fi judecat în Spania, să îşi ispăşească pedeapsa în România.
Imediat după ce au aflat de fapta comisă de tânărul român, poliţiştii din Sibiu au anunţat atât autorităţile române din Spania, cât şi Interpolul. Poliţiştii spanioli au reuşit astfel să intervină la timp şi să salveze viaţa surorii victimei, pe care românul ar fi ameninţat că o omoară.

      "Imediat după primirea informaţiei legate de posibila crimă, poliţiştii din cadrul Investigaţii Criminale au luat legătura simultan cu ataşatul de afaceri interne din Madrid, cât şi cu Interpolul, ceea ce a făcut ca ei să ia legătura cu poliţiştii din Spania, iar autorul să fie identificat şi crima să fie confirmată", a declarat Luciana Balteş, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu

     Familia tânărului din Copşa Mică, judeţul Sibiu, care şi-a ucis concubina însărcinată, în Spania, susţine că bărbatul nu se mai înţelegea de multă vreme cu victima, cu soacra şi cu cumnata sa, care îl băteau şi l-au dat afară din casă de mai multe ori.

Priviti ce fata are marele gigolo criminal.....

2 comentarii:

dan spunea...

Dan
Niste tzigani nenorociti care apar acum pe toate paginile nationale si internationale si din cauza carora suntem apreciati si catalogati cum suntem.Multumim presei scrise si televizate pentru aviditatea de audienta si le dau un pont:asemenae fapte se petrec zilnic in tara si nu numai si luati-le ca atare in viitor:traim intr-o societate bolnava care inevitabil creeaza asemenea fapte,deci nu mai agitati spiritele aiurea pentru bani si audienta.

Anonim spunea...

Ved

Ce tiganie...Criminalul avea 21 de ani si o relatie cu decedata de 5 ani...De la 16 ani,nu? Aveau deja un copil de trei ani si ea era din nou insarcinata...Produceau puradei.Atat.Nu stiu sa faca altceva.Nici in Spania,nici in Romania.De scoala au auzit? De munca? Slaba speranta!Sincer,cred ca spaniolii sunt ingroziti...Ma mir ca nu pun mana pe bate sa ii trimita pe romani in tarisoara lor...Daca in Romania veneau niste straini care s-ar fi comportat ca multi dintre conationalii nostrii...mama,ce era la gura romanilor...De la altii avem pretentia sa ne suporte gunoiul,nesimtirea,hotia,tigania si criminalitatea...