luni, 7 martie 2011

SEXY-BALERINA

     Roxana Golban,a apărut goală în ultimul număr Playboy şi l-a supărat pe Victor Ponta

O alta stire de cacat luata de vinturile schimbarilor politice...De ce ? Pai se pare ca dam in PSD cu toate armele...cu procurori,cu acuze,cu starlete sexi sau porno..Mare lucru!

De ce nu m-o facut muica si pe mine vreo vedeta d'asta' ? Nu de alta da' promit sa nu ma supar chiar deloc atunci cind vor trage dupa mine cu vreo ,,BOMBA" sexy..

    A dansat, a pozat, s-a făcut cunoscută, iar acum riscă să-şi întrerupă brusc „cariera” politică. Roxana Golban, tânăra balerină care a pozat în revista pentru bărbaţi, a intrat în dizgraţiile şefului PSD, Victor Ponta.
După ce şi-a văzut visul cu ochii şi a pozat în cea mai celebră revistă pentru adulţi, la doar 20 de ani, balerina s-ar putea să-şi ea adio de la un viitor în politică.
Cu toate că, la organizaţia de tineret a PSD Timiş, unde este înscrisă, toate au fost bune şi frumoase, la vârful partidului de opoziţie lucrurile nu sunt atât de liniştite.
Chiar şeful partidului, Victor Ponta, care s-a declarat deranjat de pozele indecente, o sfătuieşte pe tânăra balerină că în PSD nu va avea un viitor.
„Nu citesc revista şi habar nu am cine este Roxana Golban. Mă gândesc să o trimitem la PDL, că ăia chiar o să o promoveze.
Noi suntem mai socialişti, aşa şi nu apreciem frumosul cum o fac cei de la PDL. În PSD nu are viitor această Roxana Golban", a declarat pentru Gândul, preşedintele PSD, Victor Ponta.
Cu toate acestea, şefii locali nu au fost deranjaţi de gestul balerinei, motivând că pozele nu au mesaje politice.
„Ştiam că urma să apară în Playboy, am discutat cu dumneaei. Pictorialul a fost făcut înainte să se înscrie în TSD şi nu cred că pozele transmit un mesaj politic", a declarat Cătălin Tiuch, liderul TSD Timiş.
      Tânăra balerină a apărut într-un pictorial nud, inspirat din filmul „Lebăda Neagră". Roxana spunea imediat după ce a pozat că a fost o dorinţă veche şi că e mândră de realizare, cu toate că vor apărea reacţii diferite.
ALOOO,PSD....MUSIU PONTAAAA....Pot si eu ? Cum ce sa pot ? Pai vreau la TSD....-TIMIS! DECI SE POATE???

 

Niciun comentariu: