sâmbătă, 26 februarie 2011

MARKO BELA a murit ! traiasca marko bela: KELEMEN HUNOR?!

           Victorie!! Maghiarii au infrint!Se pare ca perdantul MARKO BELA nu se va la sa usor dat deoparte...zvonuri!??In urma congresului UDMR,de la ORADEA KELLEMEN HUNOR este noul presedinte UDMR.
    STILUL LUI MARKO BELLA ESTE exprimat in repetate rinduri destul de clar :romanii asupresc maghiarii si trebuie ca acestia sa se lupte pentru limba si traditiile lor!!??  Iata un fragment de discurs cu ocazia unui 1 DECEMBRIE ,,sinistru ",afirmatia ii apartine :
MARKO BELA-,,PUTIN"-ul UDMR
                          Presedintele UDMR, Marko Bela, a declarat in fata a aproximativ sapte mii de participanti la un spectacol de campanie electorala organizat la Sala Sporturilor din Targu-Mures, ca maghiarii nu se pot bucura la 1 decembrie, aceasta data insemnand "70 de ani de agonie", informeaza Mediafax.

Presedintele UDMR a prezentat si o harta a componentei etnice a Transilvaniei, conform recensamantului din 2002, in care teritoriile locuite preponderent de maghiari erau insemnate cu rosu.

"Pata rosie (de pe harta, n.r.) putea fi si mai mare daca nu exista Trianonul in 1920.

Trebuie sa intoarcem roata istoriei. Sa fim uniti in orice clipa pentru viitorul nostru si al copiilor nostri. Ne doare Trianonul si ne doare 1918. Dupa alegeri e sarbatoarea nationala a Romaniei, dar evenimentul nu ne bucura, ne doare, pentru ca acea intorsatura a istoriei a insemnat 70 de ani de agonie. Nimeni sa nu ne ceara sa ne bucuram de aceasta zi, desi o respectam”, a spus Marko Bela.

       
       Bun,acum sa vedem o parere de"a lui K.HUNOR:
"În ultimii ani, împreună cu Marko Bela, Takacs Csaba şi alţi colegi am lucrat împreună. Au fost şi chestiuni în dezacord, dar am învăţat că deciziile bune sunt cele dezbătute de mai mulţi. Şi în anii ce urmează UDMR trebuie să păstreze aceste valori. UDMR există pentru că maghiarii din Transilvania au vrut acest lucru. Majoritatea maghiarilor spun că au hotărât bine", a arătat Kelemen Hunor.

KELEMEN HUNOR-,,Dmitri Medvedev"varianta UDMR

         Deputatul a arătat că UDMR va trebui ca în 2012 să intre din nou în Parlament, astfel încât membrii săi să asigure reprezentarea comunităţii, iar maghiarilor să nu le pară rău că i-au votat.
În competiţia pentru şefia Uniunii, Kelemen Hunor se bucură de sprijinul declarat al actualului preşedinte al Uniunii, Marko Bela, de care a fost de altfel apropiat de-a lungul timpului.
           "Voi sprijini acel candidat care, după părerea mea, poate să menţină un echilibru în UDMR şi o echidistanţă în ceea ce priveşte diferitele curente din UDMR. Pentru că suntem o organizaţie mare, cu mai multe curente, cu mai multe convingeri, şi din acest punct de vedere menirea cea mai importantă a preşedintelui e să menţină echilibrul, iar Kelemen Hunor e un astfel de candidat", a explicat Marko BelaVicepreşedintele Parlamentului European, Laszlo Tokes, declara, recent, că, în opinia sa, Kelemen Hunor este creaţia lui Marko Bela şi există riscul să devină epigonul acestuia, episcopul declarându-şi susţinerea pentru un alt candidat, consilierul preşedintelui Traian Băsescu pe probleme ale Minorităţilor Naţionale, Peter Eckstein Kovacs. Tokes a mai susţinut că, prin modul în care l-a promovat pe Kelemen Hunor, Marko Bela a avut o acţiune "Putin-istă" şi a relatat că pe seama ministrului Culturii circulă şi un banc, respectivă că dacă acesta se uită în oglindă se vede Marko Bela..


,,TATA SI FIU"varianta UDMR
La final am o fotografie de colectie:



  si un mesaj tot de colectie:BOC si BASE":puteti dormi linistiti,UDMR LUCREAZA ...TOT CU VOI!!!


  O completare de ultima ora:dind un search pe GOOGLE ,am gasit ceva despre UDMR,parerea lui,a unui arhitect se pare....Iata si linkul pentru ,,PARERE":  FOTO UDMR &MARKO BELA

6 comentarii:

Anonim spunea...

dunarea

20 de milioane de romani asteapta ce sufletul la gura ce decid 1,4 mil maghiari ... unde am ajuns si dupa invatarea geografiei si istoriei in limba maghiara o sa ceara studierea limbii romane in limba maghiara si PDL o sa se oblige sa le indeplineasca toate cererile si apoi o sa bata palma si cu socialistii maghiari ca sa sustina guvernul lui Boc cel umil

Anonim spunea...

BELA KUNN

SUCCESORUL LUI BELLA VA FI :GHEORGHE FUNAR !!!!!

Anonim spunea...

"La eveniment sunt asteptati sa participe (...) si peste o suta de invitati din Romania, Ungaria, Slovacia si Serbia.

Printre acestia se numara sefii partidelor parlamentare de la Bucuresti si liderul Partidului Socialist de la Budapesta."
1) Este UDMR o multinationala?, ce cauta la congres invitati din tarile cu minoritate maghiara? De ce nu cheama si unguri din Australia, eu am o familie prietena maghiara din Budapesta care s-a mutat in Australia.
2) Ce cauta sefii partidelor din opozitie la congres? Asa ceva nu am mai auzit in lumea democratica-
3) Ce cauta seful partiodului socialist din Ungaria, este UDMR dfe stanga sau armada uslasilor au de gand sa faca alianta si cu partidul socialist din Ungaria?
Beau toti palinka si apoi fac o hora libertin-socialista crinoida dansand pe melodia de sprit "ozosep"?

Anonim spunea...

maghiarii din Romania s-au saturat pana peste cap de adunatura de infractori mafioti numita udmr

90% din maghiarii din Romania sunt saraci lipiti.

sefii udmr si parlamentarii lor sunt putrezi de bogati, mereu la guvernare.

niste profitori ordinari. in mod normal, udmr nu mai are cum sa ia 5% din voturi sa intre in Parlament.

Anonim spunea...

SUCCESORUL VA FI TOT UN MOUIST, POATE CHIAR MAI MARE DECAT DEL DINAINTE!

ROMANI, IESITI LA VOT SI ANULATI-L PENTRU CA UNGURII SA NU MAI INTRE IN PARLAMENT.
IMPORTANT ESTE SA FITI PREZENTI PENTRU A SE VEDEA CAT DE PUTIN SEMNIFICA UN UNGUR IN FATA NOASTRA, DOAR UN VOT ANULAT , ATAT VALOREAZA!

G IGEL spunea...

FELICITARI KELEMEN-UN OM CU CAPUL PE UMERI,UN MINISTRU COMPETENT CARE II BAGA IN BUZUNAR PE TOTI LIDERII OPOZITIEI COMUNISTE!

UN OM CARE NU VA DA PASAREA DIN MANA PE BALIVERNELE LUI TONTA SI A LUI PORUMBAC!

UN LIDER SI UN PARTID CARE VOR FACE MAI DEPARTE PARTE DIN GUVERNAREA BOC,CHIAR SI DUPA 2012!

SUCCES UDMR,SUCES GUVERNULUI ROMANIEI,SUCCES ROMANIA!

RUSINE USL!