miercuri, 26 ianuarie 2011

SCRISOARE CATRE ROMANI

DRAGI ROMANI:

     Vă scriu această scrisoare cu speranţa că în România, ura va fi înlocuită cu increderea, necredinţa cu credinţa, răul cu binele, minciuna cu adevărul, nedreptatea cu dreptatea, indiferenţa cu implicarea, teama cu îndrăzneala, dezbinarea cu unitatea.
     Vă scriu pentru că nu mai suport umilinţa şi batjocură la care suntem supuşi continuu în interiorul şi în afara ţării.
     Vă scriu pentru că România este plină de case cu luminile stinse ,de oameni ce se gindesc cu teama la ziua de miine,de copii care pling.....
     Combat din start orice acuzaţie că pe mine ar putea vreodată cineva să mă mituiască pentru a spune ceea ce simt şi gândesc.


   
D-le Băsescu Traian, eu, ca român şi creştin, NU vă recunosc ca preşedinte!
 1     În primul rând pentru că v-aţi instalat pe tron prin fraudarea masivă a alegerilor.
 2     În al doilea rând pentru că după această crimă împotriva democraţiei aţi ieşit în faţa românilor şi aţi declarat cu rânjet crocodilesc: „E un fleac, i-am ciuruit!” .Impresionant! Aţi ciuruit 5 milioane de Români care NU v-au votat!
Şi ce-aţi vrea d-le Băsescu, să mă resemnez in continuare?, să plec capul şi, asemenea comisarului Moldovan, să constat: „Un fleac... m-au ciuruit”
NU, d-le Băsescu nu o să plec capul, ci o să privesc spe Cer, pentru că îmi este scârbă.....de ce-ati facut cu ROMANIA!
 3      În al treila rând pentru că nu sunteţi demn să fiţi preşedintele românilor.
Şi îi întreb pe români:
În ce ţară, un preşedinte atacă mamele şi copiii, dar ocupă încă funcţia de preşedinte?
Vă amintiţi d-le Băsescu declaraţiile pline de venin la adresa tuturor cetăţenilor acestei ţări, dar mai ales la adresa iubirii şi a purităţii, a prezentului şi a viitorului?
"In orice caz, în ultima vreme am observat că România nu mai are femei, are mămici. Şi nu mai are copii, are bebeluşi. Toată ţara asta a devenit o ţară de mămicuţe şi bebeluşi", aţi afirmat ironic, susţinând că, până la urmă, Guvernul a ales varianta optimă.
Optimă este şi intenţia dvs. criminală de a desfiinţa spitale pline de microbi şi de a le transforma în creşe şi azile pentru bătrâni?
       Ştiţi dvs. d-le Băsescu ce fel de mamă este lupoaica? Este o mama excelentă, care îşi ingrijeşte perfect puii, aparându-i până şi de prezenţa lupului-tată. Iar domnia voastră sugeraţi că o mamă ar trebui să-şi părăsească bebeluşul, căci aşa se numeşte un nou-născut, şi să se întoarcă în câmpul muncii după 3 luni.  Aşa vreţi să fie crescuţi copiii românilor?
  4       În al patrulea rând pentru că promulgarea Legii Educaţiei de către domnia voastră la data de 04.01.2011 este un act de mare trădare naţională. Şi citez un cunoscător: “Legea nu ajută la românizarea şi asimilarea maghiarilor, dimpotrivă amplifică conştiinţa separatismului, a diferenţei identitare, lucru ce va duce apoi la pretenţii autonomist/teritoriale şi deci la distrugerea unităţii statului român.”
Şi nu este doar un act de trădare, ci şi o încălcare GRAVĂ A CONSITUŢIEI. Ce să cred, că la momentul promulgării sufereaţi de amnezie? Atunci vă reamintesc ce aţi declarat la începutul lunii februarie 2009: ”Ţinutul Secuiesc nu va fi niciodată autonom în România, iar nici un politician român nu va permite încălcarea Constituţiei, care prevede ca statul nostru este naţional, unitar şi suveran”. Se pare că dvs. v-aţi permis şi vă permiteţi încălcarea Constituţiei!
Si să vă reamintesc o declaraţie din februarie 2008: "Ştiţi cum arată clasa politică acum? Vă spun sentimentul meu şi să nu vă gandiţi că aş viza doar vechi politicieni transferaţi din regimul anterior. Uneori ai senzaţia că e ca o flegma  pe un geam. Geamul casei ăsteia care e Romania, cand dai să te uiţi e plin de flegme!!!
Constat că vă complaceţi în această zoaie şi-i acoperiţi pe Români şi România cu mocirlă.


    D-le Boc Emil, eu, ca român şi creştin, NU vă recunosc ca premier!

  1    În primul rând pentru că sunteţi singurul premier demis de Parlament în 20 de ani şi repus în funcţie, sfidător la adresa naţiunii, de d-l Băsescu Traian.
  2   În al doilea rând pentru că aţi susţinut legea dublei cetăţenii a maghiarilor. Şi după cum bine remarcă domnul Rotundu, prin acest act aţi "trădat interesele naţiunii române, acceptând ca pe teritoriul nostru să se aplice o lege a Ungariei şi nu una oarecare, ci una care pune în pericol unitatea teritorială şi de limbă a statului român."
    3    În al treilea rând pentru că sunteţi un ţucălar mic şi obedient , aşa cum bine vă descrie marele nostru poet naţional, Adrian Păunescu, în „Rugă pentru România” şi faceţi de ruşine cea mai nobilă profesie, cea de profesor. Ştiţi care este acum în România culmea premierului? Să fii profesor de Drept Constituţional, să încalci continuu Constituţia şi să faci abuz de asumarea responsabilităţii.

      D-na Udrea Elena, eu, ca român şi creştin, NU vă recunosc ca ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului şi mai ales nu recunosc frunza ca brand de ţară, frunză pentru care aţi achitat 900.000 de euro din banii noştri! Asta în timp ce voi toţi băseii ignoranţi ignoraţi că în România sunt oameni atât de săraci încât caută de mâncare în gunoaie.
      Pentru că veni vorba de Grădină, condamn crima asupra trecutului, prezentului şi viitorului, condamn proiectul care vizează distrugerea unui colţ de rai: Roşia Montană, « cea mai veche aşezare documentată din România (Alburnus Maior), cu un trecut impresionant: temple, un edificiu cu un hipocaust, necropole, vestigii ale minerilor din toate timpurile care au colonizat Alburnus Maior, galerii de mină romane şi alte numeroase "comori" ». Cum vă permiteţi voi, duşmanii naţiunii, să susţineţi că un proiect, care va distruge această minune a naturii, care va otrăvi pământul şi apele cu cianură, este « benefic pentru România »?.
Cât priveşte brand-ul de ţară, pentru mine cel mai potrivit brand pentru a reprezenta imaginea României este Coloana infinitului, lăsată moştenire nouă românilor de marele nostru sculptor Constantin Brâncuşi.
    Vă atrag atenţia, dna Udrea, că tricolorul românesc NU este portocaliu aşa cum l-aţi descris în odioasa odă închinată conducătorului vostru iubit. Iar odioasa dvs. afirmaţie: "Aşa este, noi suntem urmaşii lui Traian, ai lui Traian Băsescu" este un sacrilegiu la adresa fiinţei noastre naţionale.
Aflaţi că tricolorul se numeşte aşa tocmai pentru că este aşa cum l-a descris marele nostru Ciprian Porumbescu în „Trei culori”: „Roşu-i focul vitejiei,/ Jertfele ce-n veci nu pier/ Galben, aurul câmpiei,/ Şi-albastru-al nostru cer.” Acesta ar trebui să fie imnul românilor. Şi să am iertare, dar când aud „Deşteaptă-te române!” îmi cam sună funebru a „Veşnică pomenire” şi-a morţilor noştri şi-a vieţilor noastre.
Şi vă mai atrag atenţia că banii noştri nu sunt banii voştri!
Un singur cuvânt am pentru dvs dna Udrea: DEMISIA.

Voi, cei trei mai sus menţionaţi aţi ajuns subiect de banc!
VREŢI RESPECT, RESPECTAŢI-NE ŞI DEMISIILE PREZENTAŢI-NE!
Şi către toţi politicienii:
Nu ne-aţi întrebat dacă vrem să ne împrumutăm de la FMI şi să amanetăm viitorul nostru şi al copiilor noştri! Întrebaţi-ne!
Nu ne întrebaţi ce proiecte vrem noi pentru România! Întrebaţi-ne, ascultaţi-ne şi permiteţi-ne şi nouă să ne luăm în mâinile noastre soarta!


   Şi îi întreb pe români: Asta vreţi să fie viaţa voastră: un banc? Sau vreţi să ne unim, să schimbăm împreună această lume şi să transformăm România cu adevărat în Casa Noastră, o CASA cu toate luminile aprinse??
   Eroii noştri au luptat pentru ca viitorul să nu fie ca prezentul pe care îl trăiau. Pentru asta trebuie să luptăm şi noi!

     Cine sunt eu? UN ROMAN,un EPIGON urmasul unor ROMANI inaltati la cer prin munca sau prin sacrificiul suprem ........INTR-UN CUVINT,SINT UNUL DINTRE VOI......!!!

Niciun comentariu: