marți, 28 septembrie 2010

BLAGA a murit.Traiasca IGAS

FOSTUL MINISTRU al ADMINISTRATIEI PUBLICE, VASILE BLAGA si-a dat demisia de onoare....sau OROARE?
  Vasile Blaga a venit marti la sediul Ministerului de Interne, unde a predat stafeta noului ministru, Traian Igas. Intrebat daca plecarea sa din fruntea MAI ar putea pune in pericol intrarea in Spatiul Schengen, Blaga a explicat ca in minister exista o echipa "foarte bine pusa la punct" in acest sens, care va continua eforturile pentru indeplinirea conditiilor de aderare. 
    Vasile Blaga şi-a depus demisia de la conducerea MAI. Alături de Blaga, şi-au anunţat intenţia de a demisiona şi şefii Jandarmeriei, DGIPI, DGA, Departamentului de Ordine şi Siguranţă Publică şi secretarul de stat pe administraţe. „În această dimineaţă am înaintat premierului demisia mea din funcţia de ministru. Este o demisie de onoare. MAI se află într-un moment important pentru atingrea celui mai important moment după adererea la UE, respectiv în Spaţiul Schengen şi în acest moment nu trebuie să planeze nicio suspiciune asupra lui", a declarat Vasile Blaga.
  Priviti-i pe cei care din ,,solidaritate,, cu acest OM si-au ,,DEPUS,, demisia :

2 comentarii:

Anonim spunea...

Uita ce ministru este in locul lui BLAGA!De ciocolata!

Anonim spunea...

Am auzit ca zilele acestea ISU ,IGP,JANDARMII si altii din M.I. vor avea salariile mai mari cu aprox 25%? Deci la acei bugetari se poate!!!Si ca sa-i mai calmeze putin,le da pina la CRACIUN si 65% din ordinul 50 (BANII DE HAINE)!!!!