marți, 4 mai 2010

MOTOCICLIST DECEDAT IN SINMARTIN

In data de 25-04-2010,in localitatea SINMARTIN,JUD. BIHOR a mai plecat unul dintre noi,este adevarat ca nu era scuterist,dar a plecat....cu un MOTOR.
       Ca o ironie a soartei,in aceeasi zi ,citeva cluburi MOTO au organizat un mars prin ARDEAL,ca sa-i atentioneze pe soferi dar si pe MOTORISTI asupra pericolelor din trafic...
SA VA EXEMPLIFIC CE SCRIA IN PRESA:     ,,,,Un subofiter de la crima organizata a murit in urma unui accident rutier. Tanarul de 26 ani a intrat cu motocicleta direct intr-o masina al carei sofer nu i-a acordat prioritate de trecere, in localitatea bihoreana Sanmartin.
Tanarul se intorcea de la un mars al motociclistilor care a avut ca scop tocmai constientizarea soferilor ca si motociclistii sunt participanti la trafic.
Victima circula regulamentar cand un autoturism care venea de pe un drum laturalnic i-a taiat calea..,,,,,
        ,,,Duminică, 25 aprilie, în jurul orei 14:30, un accident de circulaţie a provocat moartea unui tânăr biker din Oradea. Evenimetul rutier cu deznodământ tragic s-a produs la intersecţia unei străzi din Sânmartin cu şoseaua pricipală care trece prin comună. Un localnic care locuieşte vis-a-vis de intersecţia cu pricina a declarat că ciocnirea celor două autovehicule s-a produs din cauza neacordării de prioritate de către şoferul unui autoturism Volkswagen cu numere de Bihor. Aparent, acesta intenţiona să vireze la stânga, ieşind de pe o stradă lăturalnică, adiacentă drumului principal din Sânmartin. Localnicul menţionat susţine, confirmat şi de alţi câţiva trecători care au fost acolo, că maşina nu a oprit la indicatorul 'Stop'.
         În schimb, apropiaţi ai şoferului maşinii spun că nu se pune problema neopririi la acel indicator, conducătorul auto nefăcând altceva decât să avanseze puţin câte puţin, până la o vizibilitate destul de bună pentru a-şi putea continua drumul în direcţia dorită. Mai mult, aceştia din urmă spun că bikerul circula cu o viteză "de vreo 120 km/oră", acesta fiind, în opinia lor, motivul pentru care coliziunea fatală nu a putut fi evitata'''
Raspunsul autoritatilor locale a venit dupa doar 2 zile:in ciuda lipsei acute de fonduri,PRIMARIA SINMARTIN a gasit bani sa  largeasca acea intersectie,destul de tirziu,mai ales ca a murit un om:


3 comentarii:

Anonim spunea...

Ala avea viteza,iar astia gasesc motive sa incredinteze fara licitatie lucrari

Anonim spunea...

De ce nu pui si fotografii cu locul unde sint aprinse luminari pt. sufletul lui?

DYNAMYTE JON spunea...

Si eu am aprins luminari acolo ,nu o data.I-mi cer scuze pentru scapare,dar curind vin si cu foto respective..