joi, 1 aprilie 2010

GREVA la ratb

Ma,culc visind ca afara este furtuna,ploi torentiale si traznete.....Ma trezesc si ce aflu? Ca a fost real ceea ce am visat,dar minune:ESTE GREVA SPONTANA LA RATB! ! !
Suparat,deschid si tv-ul.Si aflu ca inca de azi-noapte se coace ceva...soferii s-au suparat ca nu le BAGA IN SALAR vreo 800 de ron.Ca le-a scazut salarul cu vreo 800,ma-i inteleg sa-i infurie dar cind aflu cit iau si asa micutel,MA ENERVEZ EU:2200-2400 de ron.BUCURESTIUL ESTE O AGLOMERATIE DE orgolii,stie toata lumea.Dar cind stiu ca in tara,oamenii care traiesc la limita subzistentei sint mult prea multi,devin AGRESIV si nu ofuscat..Cite milioane de amariti care muncesc traiesc din 6-700 de ron ?Vorbesc despre cei ce muncesc si nu despre cei ce traiesc din expedimente:ajutor social sau alte alocatii...
   Deci fratilor,de ce nu-i dam cu o greva spontana si poate ca ne mai da ceva,nu vorbesc despre ceea ce dau de obicei guvernantii:CLANTA si ASIGURARI CA O DUCEM BINE!,vorbesc despre vreo 300-400 de ron doar asa ca prima de PASTE.
PASTELE MAMII LOR DE CACATI CU GULERE ALBE! ! !

Niciun comentariu: