joi, 11 octombrie 2012

Un nou sef al pompierilor romani

UPDATE:
A"cazut"seful jandarmeriei romane ...

 Monitorul Oficial nr. 0698 din 2012
Actul nr. 492 din 10 Octombrie 2012
Emitent: Primul-Ministru
Decizie privind eliberarea domnului Lucaciu Marcel-Sorin din funcţia de inspector general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă


general de brigadă  Ioan Baş
Şeful Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă,col. Marcel Sorin Lucaciu, a fost eliberat din funcţie, printr-o decizie semnată de premierul Victor Ponta şi publicată joi în Monitorul Oficial.Potrivit actului normativ, decizia a fost luată având în vedere propunerea formulată prin adresa ministrului Administraţiei şi Internelor din 10 octombrie, înregistrată la aceeaşi dată la Secretariatul General al Guvernului. Totodată, premierul a semnat şi decizia prin care general de brigadă cu o stea Ioan Baş a fost împuternicit să îndeplinească atribuţiile funcţiei de inspector general al IGSU.
col. Marcel Sorin Lucaciu


   Trebuie sa recunosc ca am fost usor.....socat dar asta este o problema (medicala)personala :).Ii cunosc personal pe cei doi domni si pot zice doar atit: profesionisti !
Ca au metode diferite de ..convingere asta tine doar de stil .Sa speram ca schimbarea nu se va transforma intr-o fractura ci intr-o continuare a proiectelor deja incepute si mai ales dovedit  functionale ...
victor ponta decizie (ne)placuta?
REFORMA institutiilor implicate in sistemul situatiilor de urgenta continua ...chiar calcind pe cadavre...                                                                         Asa cum din pacate ne-a "obisnuit" in ultima vreme,premierul #USL,VICTOR PONTA ,in goana dupa procentele pierdute ,ia decizii surprinzatoare sau chiar socante .Asta mai ales pentru NOI,acei 'enjpe milioane care am fost solidari cu usl.Vezi parchetul general,csm,ambasadori contestati,ministrii contestati si contestabili,etc......lista este prea lunga si prea cunoscuta .
        Continuu sa sper ca toate aceste "mutari&permutari"fac parte dintr-un proiect amplu de cistigare a simpatiei boborului nehotarit  !


p.s.1 Un sfat de la un "profesionist":Mai bine ati avea "grija" de cele 7,5 milioane de romani care au iesit la vot aratind ca nu se mai poate si ca s-au saturat de abuzuri !!
                   

2 comentarii:

Unknown spunea...

Tipic...masuri pompieristice :(
Stii bine ca si eu am scris despre dl.gen.SECARA atunci cu asa zisa lui demisie .Era CANILA la ghidon.Azi ce scuza ai ,este omul "tau" VICTORAS ponta ,acel tutilescu miniatural .Se pare ca nu reuseste sa se atinga de institutiile care trebuie real decapitate pt. bunul mers al tarii.Praf in ochi MALIN .. aici aveti link : http://bugetaripoliticasiprostitutie.blogspot.ro/2011/01/inca-un-sef-de-directie-decapitat.html

malinveres spunea...

Din pacate politica e o curva.Din fericire,puterea este in noi in a schimba politica si politicienii ..