Locuri de munca in strainatate pentru cadre medicale

trafic website
toateBlogurile.ro
Reprezint Transilvania in recensamantul Bloggerilor


http://www.joburi-online.ro

LOCURI DE MUNCA PENTRU MEDICI

www.imsrecruitment.com
www.imrmedical.com
www.healthecareers.com

LOCURI DE MUNCA PENTRU ASISTENTI MEDICALI

www.jobs4medical.co.uk
www.euromedicaljobs.ro

jobs.bizoo.ro
www.imsrecruitment.COM
www.ejobs.ro


Adrese net de medicina si informatii utile pt practica in USA 

 http://www.buxp.info/?r=midaba50


 TIRG DE LOCURI DE MUNCA

Medicii, farmaciştii, dentiştii şi asistetele medicale  sunt tentaţi cu salarii de zeci de mii de euro anual la Târgul Internaţional de Cariere Medicale şi Farmaceutice, eveniment ce are loc sâmbătă şi duminică, între orele 11 şi 18, la Hotel Continental din Timişoara.


Ţările unde sunt oferite cele mai multe joburi sunt: Marea Britanie, Irlanda, Germania, Suedia, Danemarca, Franţa, Elveţia, Belgia, Norvegia şi Spania.

"Târgul Internaţional de Cariere Medicale şi Farmaceutice a ajuns în România în toamna aceasta la a V-a ediţie în România şi la a VIII-a la nivel internaţional. După succesul ultimei ediţii din martie 2010 la care au participat în jur de 6.000 de medici din toată ţara, caravana se opreşte în această toamnă pentru prima dată la Timişoara. Vor participa 14 agenţii de recrutare din diferite ţări europene" a declarat dr. Grzegorz Chodkowski, medic cardiolog polonez, organizatorul evenimentului.

"Angajatorii şi companiile de recrutare internaţionale vin în România cu oferte de muncă ce cuprind atât posturi permanente (contracte pe perioadă nedeterminată, dar minim pe un sau doi ani), dar şi cu posturi de tip locum (temporare) şi posturi de Resident Medical Officers (RMO), tocmai pentru a veni în întâmpinarea tuturor nevoilor celor interesaţi de o carieră medicală internaţională, a timpului de care dispun şi a schimbărilor pe care şi le doresc să le facă sau nu. Trebuie ştiut că responsabilităţile unui RMO nu au nicio legatură cu perioada rezidenţiatului din România, termenul de <<resident>> referindu-se la un doctor care aparţine unui anumit spital, nu că derulează un program de rezidenţiat, asa cum s-ar crede la prima vedere. Posturile de tip locum (temporare) sunt printre cele mai reprezentate oportunităţi de angajare în cadrul Târgului Internaţional de Cariere Medicale, numeroşi recrutatori din Marea Britanie şi Irlanda venind cu sute astfel de posturi. Joburile de tip locum au avantajul că oferă flexibilitatea medicului de a lucra una, două sau trei săptămâni pe lună, ceea ce înseamnă că cei doritori de acest tip de angajare îşi pot continua munca şi în ţara de origine, suplimentându-şi substanţial câştigurile prin adoptarea unui job temporar care poate fi răsplătit şi cu 2.000 de lire pe săptămână în spitalele private din Anglia", a precizat Simona Oprea, din partea companiei Houston NPA, partenerul oficial pentru România al Târgului.

Printre specializările medicale cele mai căutate se numără anestezia, medicina de urgenţă, radiologia, medicina internă, chirurgia şi medicina generală. Salariile şi pachetele salariale oferite personalului medical din România diferă de la o ţară la alta. Pentru medicii cu experienţă, cele mai mici salarii oferite în cadrul Târgului Internaţional de Cariere Medicale sunt cuprinse între 80.000 – 120.0000 euro pe an, pentru posturi în Germania, Danemarca, Norvegia şi Suedia, iar cele mai mari în Irlanda si Marea Britanie, ajungând între 150.000 -200.000 euro pe an.
-->

3 comentarii:

Munca in strainatate spunea...

Se merita sa lucrezi in domeniul asta in strainatate..nu ca in Romania...ai o viata in mana..si esti recompensat cu 1.500 de ron...mai mult ia femeia de servici de la metrou..si nu are atatea studii:)

malinveres spunea...

Afara se pare ca este singura sansa reala:(

Inchirieri auto spunea...

Oferim post vacant de agent pentru agentia de inchirieri auto Bucuresti, cv urile insotite de poza pot fi trimise la rentacarotopeni85@gmail.com