Accidente

toateBlogurile.roReprezint Transilvania in recensamantul Bloggerilor
                                                                                  trafic website

 duminica,12 decembrie 2010

HIDISELUL DE SUS,BIHOR


Pe fondul unui carosabil acoperit cu zapada un conducator auto neatent a pus in pericol viata familiei sale,intrind in depasirea unor autoturisme  ,se pare prea lente.Finalul? S-a rasturnat in santul lateral al drumului.Din fericire cei trei din auto nu au suferit leziuni grave,alegindu-se doar cu usoare escoriatii si cu o spaima pe care n-o vor uita curind.La locul interventiei s-au deplasat echipajul de descarcerare si un echipaj SMURD-TIM.Pina la sosirea echipajelor de interventie cetatenii aflati in zona  au ajutat ocupantii autoturismului sa iasa afara. 


duminică, 19 septembrie 2010


POTOP DE ACCIDENTE IN BIHOR     Ieri in judetul BIHOR ,in localitatea BUCIUM a avut loc un accident rutier provocat de inconstienta unui conducator auto care a urcat la volan in stare de ebrietate.
     Un grup de motociclisti care se indreptau spre granita ,dupa un tur al EUROPEI,au fost pur si simplu spulberati de un autoturism care ,intr-o zona fara vizibilitate ,si  linie continua care interzice depasirea,a iesit pe contrasens.Urmarea?Cel putin 3 victime,care prezentau multiple contuzii si escoriatii.Se pare ca una dintre victime are o fisura la coloana cervicala,cealalta prezentind o posibila fractura de glezna...Ca sa nu mai vorbim de valoarea motocicletelor.
Victimele erau 2 cetateni germani si un sloven....
In urma testarii cu alcool testul se pare ca soferul vinovat avea o concentratie de alcool de 0,8 in aerul expirat.
  
      In localitatea SINMARTIN,un conducator auto nu a acordat atentie unui autovehicul care era oprit si semnala intentia de a schimba directia de mers intrind in coliziune cu acesta.In urma coliziunii ,din fericire doar o persoana a necesitat interventia echipajului SMURD-TIM,aceasta acuzind dureri la coloana vertebrala.
Dupa spusele politiei accidentul s-a produs pe fondul unui carosabil umed si a neadaptarii vitezei ... In localitatea BELFIRin zona statiei peco a avut loc o coliziune intre 2 autoturisme pe fondul unui carosabil umed si a neacordarii de prioritate.In urma coliziunii au rezultat se pare un numar de 6 victime intre care si doi copii.In urma unei bune colaborari intre Serviciul de Ambulanta si SMURD,(EPA&AMB&TIM),toate victimele au fost transportate la spitalul din Oradea LA UNITATEA PRIMIRE URGENTE-UPU.Se  pare ca minorii nu au suferit decit escoriatii superficiale ,nici viata celorlalte victime nefiind in pericol.
        Dupa miezul noptii,in jurul orelor 02-00,un autoturism PEUGEOT a intrat in coliziune frontala cu un cal,lasat probabil nesupravegheat de catre stapin,pe soseaua spre localitatea INEU DE CRIS.
Pasagerul din dreapta a a vut nevoie de interventia SMURD si  a ECHIPAJULUI DE DESCARCERARE pentru a fi extras din masina distrusa.

MIERCURI 22-09-20010

 
Ieri,21-09-2010,in Oradea,cartierul NUFARUL,a avut loc o coliziune intre o motocicleta si un autoturism WOLKSWAGEN,al doilea neacordind prioritate si neasigurindu-se la iesirea din statia LUKOIL.In urma coliziunii motociclistul a suferit rani minore,acesta refuzind transportul la UPU-SMURD ORADEA in urma interventiei SMURD-ului la fata locului. SI DE ACEASTA DATA ,soferul vinovat, ca din pacate mai toti soferii,de obicei,acuza motociclistul de exces de viteza. Din pacate,aceasta scuza nu-l scuteste de raspundere,dar ridica inca o data problema atitudinii soferilor in fata acelor ,,donatori de organe,, dupa cum sint numiti in sens peiorativ motociclistii.Nu incerc sa le tin partea,dar majoritatea accidentelor in care sint implicati motociclistii,acestia sint acuzati de  ,,viteza,,
    Toate campaniile politiei sau cluburilor MOTO nu au dus la o mai mare constientizare cum ca in trafic sint si EI: BICICLISTI,SCUTERISTI SI MOTOCICLISTI.. Dar  acum,vorbim despre constiinta si despre faptul ca ROMANUL este inconstient!Citeva stikere si niste articole prin ziarele locale nu ajung!!!
Nu stiu cine si  cum au organizat  diferitele campanii de presa in aceasta priviinta dar se pare ca si-au luat banii degeaba....!

    duminică, 26 septembrie 2010ACCIDENT BIHAREA


In localitatea BIHAREA din judetul BIHOR,a avut loc un tragic accident rutier probabil pe fondul neasigurarii la intrarea intr-o statie peco.In incident au fost  implicate un camion si un autovehicul,in cel din urma aflindu-se 3 persoane:mama,tata si fetita lor de  5 ani.In urma coliziunii soferul autovehiculului,a necesitat interventia serviciului de descarcerare ,acesta suferind traume grave..Serviciul de AMBULANTA si SMURD-ul au intervenit operativ pentru asigurarea asistentei medicale.Din declaratiile dr.MATEOC ALEXANDRU (SMURD) soferul a suferit grave traume la nivelul toracelui si capului,diagnosticul in privinta acestuia fiind rezervat.Mama si fiica nu au suferit traume care sa le puna viata in pericol.
   Se pare ca soferul este preot.

2 comentarii:

Anonim spunea...

http://www.ambulantabihor.ro/

Unknown spunea...

Multumim pentru vizita!