Mindria de a fi roman

trafic website


Aceasta pagina poate suna usor a sovinism sau a nationalism,pentru cei rau intentionati...!
II ANUNT PE ACEASTA CALE CA NU MA INTERESEAZA!! SI inca ceva : AICI EU DICTEZ SI IMI PLACE SA FIU UN MIC DICTATOR!!!
ACEASTA PAGINA ESTE UN RASPUNS LA IREDENTISMUL DE ORICE FEL INDREPTAT IMPOTRIVA INTEGRITATII TARII MELE :ROMANIA!! !!
-->UN NESIMTIT ISI BATE JOC DE ROMANI
     Pe numele lui a fost începută urmărirea penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de instigare la discriminare.
Procurorii Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au dispus începerea urmăririi penale faţă de Csibi Barna în 21 martie, potrivit unui comunicat transmis de PICCJ. „Cauza, având ca obiect incidentul produs la data de 14.03.2011, în centrul Municipiului Miercurea Ciuc, de către învinuitul Csibi Barna, a fost preluată de procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, în temeiul dispoziţiilor art. 209 alin. 41 din Codul de procedură penală, la propunerea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Harghita", potrivit sursei citate.
UN cacat cu ochi SAU ,, loc de dat mu_e''


        Csibi Barna s-a prezentat la Parchetul instanţei supreme, unde a fost citat în dosarul în care este acuzat de instigare la disriminare, el răspunzând în limba maghiară întrebărilor adresate de jurnalişti. Csibi Barna a venit, la ora 12.00, la sediul Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (PICCJ), însoţit de tatăl său.
       Csibi Barna, care este funcţionar la Direcţia Finanţelor Publice (DGFP) Harghita, a răspuns în limba maghiară întrebărilor pe care jurnaliştii care îl aşteptau la Parchet i le-au adresat în legătură cu acuzaţiile aduse.
Dosarul în care Csibi Barna, cel care l-a "spânzurat" simbolic pe Avram Iancu, la Miercurea Ciuc, este acuzat de instigare la discriminare, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii şi ordinii publice a fost preluat de Secţia de Urmărire Penală şi Criminalistică din cadrul Parchetului instanţei supreme.
Csibi Barna este aşteptat, mâine, la sediul Direcţiei Generale a Finanţelor publice Harghita, unde va fi audiat de Comisia de Disciplină, pentru că a adus prejudicii de imagine instituţiei. Csibi Barna lucrează la DGFP Harghita din noiembrie 2005.
Dosarul a fost deschis iniţial de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Harghita, care s-au autosesizat din oficiu, însă cauza a fost preluată de Parchetul General
Enter your email address:


Delivered by FeedBurner

-->

Un comentariu:

HORIA,CLOSCA si CRISAN spunea...

CSibi,MOTII lui AVRAM IANCU te asteapta la ABRUD!!!
Insanatosire grabnica!
Am auzit ca te-ai cam imbolnavit....Oricum te asteptam sa vii sanatos la judecata motilor...:((