joi, 11 octombrie 2012

Acces din ..rect &un show de...cacat

         Când toată lumea este scandalizată de linşajul mediatic la care a fost supusă Ioana Tufaru, fata Andei Călugăreanu, Simona se ia “în gât" cu toată lumea. Ea protestează public împotriva celor care critică faptul că Ioana Tufaru este exploatată pe la emisiuni.
          Practic, fără să îşi dea seama, Simona protestează împotriva sefilor si mai ales a fraierilor care ...o cred :(   Nu cunosc pe nimeni care să aibă altă părere decât cea de scirba împotriva realizatorilor TV care se joacă, cu fata Andei Călugăreanu (labila psihic de altfel,parerea mea ).  Denotă doar că ea nu prea gândeşte.

          Atunci te poţi duce cu gândul la succesul pe care îl are “Acces direct". Cum este posibil cu o asemenea prezentatoare care nu simte pulsul lucrurilor? Uite cum. Acolo totul este aranjat de echipă. Ca în chirurgie... se lucrează la precizie. Ei văd ce prinde, indiferent câtă idioţenie cuprinde şi pun in practica,totul invirtindu-se in jurul punctelor de audienta :( . Plătesc bine, majoritatea “vedetelor" au tarife fixe şi, de la caz la caz se achită cât trebuie. Toate emoţiile pe care le "emana" “Acces direct" sunt regizate, pregătite, aranjate.
Oamenii iau bani şi vin în direct ca să declare ce li se spune in regie . Milioane de români se emoţionează crezând că este adevărat.

Ioana Tufaru, fiica artistei Anda Călugăreanu, a fost batjocorită(pe bani&free) de mai multe televiziuni în disperarea lor după rating. Acestea au profitat de ea, lansând pe parcursul mai multor ediții dezbateri despre o înregistrare cu Ioana Tufaru care povestea că se prostituează, ori filmări d'ampulea de la cotetul ce-i tine loc de casa acesteia. Mai mult, în urmă cu două săptămâni, femeia(bolnava) de  35 de ani a fost pusă să danseze la bară în emisiunea Un show păcătos de la Antena 1.
Două posturi de televiziuneau dus absurdul la "cel mai inalt nivel": Antena 1 cu Acces Dinrect & Un show păcătos și Pro TV cu Happy Hour.

Niciun comentariu: