vineri, 2 aprilie 2010

KISS FM si cosmote

Se pare ca pe marele sistem de telefonie COSMOTE se incearca o noua teapa:ceva de genul :A-TI cistigat prin tragere la sorti ,total aleatorie un premiu de 5000 de Euro,dar apelind nr.de tel. de la care vine mesajul,primesti informatii de la un \oarecare RADU MUNTEANU,care se recomanda ca ar fi de la departamentul marketing al KISS FM SI TE ROAGA insistind pe fraza :A-TI INTELES? sa cumperi o cartela de 20 de EURO, si sa-i dai codul de bare precizind ca oferta este valabila doar 30 de minute.....Insista acest RADU MUNTEANU ca nu are nevoie de codul de reincarcare......La apelurile noastre,radio KISS FM ORADEA SPUNE CA NU ARE NICI O LEGATURA CU O ASA-ZISA CAMPANIE....?!
   Ascultati parerea kiss fm oradea....teapa cosmote

4 comentarii:

mona spunea...

am primit si eu un mesaj asemanator pe 17.ian 2011 teapa clar

Unknown spunea...

De atunci am mai primit si alte masaje scrise.Dar si apeluri vocale!!Unii timpiti pun botul...

Anonim spunea...

am primit si eu un mesaj asemanator... precum kiss-fm imi ofera un premiu in valoare de 6700euro si un telefon Nokia x6... si din pacate am kam pus botu... dar asta este tot raul sper bine... sper ca in viitor sa nu va lasati pacaliti de asemenea mesaje...cu respect AMALIA DIN IASI...

Anonim spunea...

Tatal meu,om de moda veche a intrat intr-o pasa ciudata acum vreo luna :).Nu stiam de ce,dar ulterior,dupa ce am insistat mi-a destainuit:primise un mesaj cum ca ORANGE la gasit cistigator in urma unei trageri complet aleatorii....si surprizaaaaa:a cistigat 20.000 de euro.Bineinteles ca am verificat la ORANGE si nici-vorba.Intre timp trimisese un cod razuit de reincarcare in valoare de 10 euro...A pierdut mult mai mult la viata lui!