MIELUL TURBAT SI OUALE CU PAR
Se pare ca sint la moda mincarurile grele ca :stufatul de miel sau fripturile cit mai grase si impanate.Nu-i nici o problema...bine ca romanii ,,saraci,, fomisti in ziua 7-a sau trezit ca ciobanii smecheri sau macelarii au mai cistigat niste bani:cei care au crezut ca in ultima zi o sa fie mai ieftine produsele specifice a luat teapa pentru ca preturile in loc sa urmeze cursul normal descendent au avut nesimtirea sa creasca.
La fel s-a intimplat si de CRACIUN,cind pretul brazilor in loc sa scada a crescut,raminind o multime de brazi nevinduti....bine,ca pe urma amarastenii au luat de'a moaca brazi,asta-i alta friptura...au ramas pietele cu maldare de brazi nevinduti..Acum astept sa vad miine sau poimiine pietele pline de gramezi de miei care morti care vii pascind gazonul semanat de primarie printre liniile de tramvai!!!Sau n-o sa vad? Cred si eu ca n-o sa vad asa ceva pentru ca amaritul de miel are talentul de a se reprofila.....spre deosebire de somerii care nici cu cursurile de la AJOFM nu se reprofileaza...mieii se transforma in pastrama......somerii se transforma in muraturi sau asistati de stat cu salar la privati....Continuarea sarbatorilor de paste o vom vedea in toata splendoarea abia miine in jurnalele de stiri:betii,crime,violuri sau violente in familie..,ca sa nu vorbesc de imbulzeala de pe la UPU,sau despre NUMEROASELE SOLICITARI ALE AMBULANTEI si SMURD-ului! ! !
Deci PASTE FERICIT!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu