vineri, 26 martie 2010

          "Groapa Ucide!" campanie iniţiată de motociclişti, după accidentul în care doi tineri au murit
   Accidentul în care doi motociclişti şi-au pierdut viaţa, duminică, după ce au încercat să evite o groapă nemarcată de pe Splaiul Independenţei, nu a rămas fără urmări. Cel puţin în rândul pasionaţilor de motoare, dar nu numai.

Clubul moto Dac Motors, din care făcea parte şi Adrian, unui dintre cei doi motociclişti decedaţi, a iniţiat o campanie de conştientizare a pericolului reprezentat de gropile din asfalt. Lângă fiecare groapă vor fi desenate profiluri ale unor persoane întinse pe asfalt, asemeni celor dintr-un accident mortal.

Deşi a fost demarată vineri, 70 de gropi din Bucureşti au fost deja marcate în acest fel. Iniţiatorii campaniei îndeamnă pe toţi participanţii la trafic, nu doar pe motociclişti, să se alăture acestui efort de a trage un semnal de alarmă pentru autorităţi.


FOTOGRAFIILE PUSE DE MINE SINT DE LA INTRAREA IN ORADEA DINSPRE DEVA-IN cartierul NUFARUL PROMIT CA IN LIMITA SPATIULUI TEMPORAL DISPONIBIL,O SA O PERSONALIZEZ SI EU CU   ,,GROPILA,,
        "Campania nu este a motocicliştilor pentru motociclişti, se adresează tuturor participanţilor la trafic afectaţi de gropi şi de către carosabilul degradat. Gropile existau, noi am marcat posibilitatea producerii de viitoare victime" spun cei de la Dac Motors.

Oricine doreşte să participe o poate face, folosind macheta, numită Gropilă, şi cretă sau vopsea nepermanentă.

"Gropilă este un altfel de shotron. Cineva, mai devreme sau mai târziu va arunca piatra în el şi va sări! Folosiţi-l pe Gropilă si semnalaţi locurile de pe carosabil din toată ţara ce pot contribui la apariţia victimelor viitoare, poate aşa vor fi mai puţine" îndeamnă iniţiatorii campaniei.
    ACEASTA este groapa care a ,,luat, doua vieti....ramine sa vedem cine-i de vina din nou:motociclistul sau groapa?Ca sa fiu corect,trebuie sa zic ceva si despre viteza..In ORADEA de cind a venit vremea buna au aparut si motociclistii.PERFECT! Problema este cu NEBUNII!! Ei fac in trafic tot felul de liniutr sau mai stiu eu ce ....Si totusi ,departe de mine sa-i acuz pe morti....Dar daca esti motociclist adevarat,nu trebuie sa uiti ca mergi prin ROMANIA si ca peste noapte pot aparea tot felul de ,,MINUNI,,.
     D-ZEU sa-i odihneasca! ! !

Niciun comentariu: