marți, 12 februarie 2013

Uniforma "bate"patriotismul

       Pe fondul recrudescentei violentelor gratuite din SUA ,un puscas marin "retras"ce-i drept,a considerat ca face un gest civic,facind la modul cel mai dezinteresat garda la "poarta"unei scoli .
Toata lumea,parinti si directiune i-au multumit si s-au mindrit cu el .Toate faine si la locul lor pina cind se trezira niste idioti sa-l amendeze pe "bravul" soldat pt port ilegal de uniforma Cu vreo 1o.ooo de coco si fo' 5 ani de #brutarie :(
      Asta in tara in care exista enșpe mii de organizatii militare si paramilitare,inarmate sau nu,unde steagul si uniformele militare sint folosite si răs_folosite .
In tara unde insemnele cu stelute  le gasim pe prezervative ,salam,tigari,haine ,auto,cladiri....plm mai stie unde nu,in "tara fagaduintei"si a deplinei democratii ?Unde civismul ia turnura eroismului si justitiarismului?
        Si atunci  ce sa mai spun de ROMANIca ? O "alta ţară" a tuturor posibilitatilor ?O tara unde civismul este blamat atunci cind "aparatorul"este impuscat sau ranit ?......O tara unde prompterizdele behaie artistic intrebindu-se cu candoare jurmalistica unde e civismul românului ?
Mi-e jena ca am ajuns din nou sa-l injur pe BASESCU :(   
PS :
AMERICANII's DE VINĂ ! sau nu ?

Niciun comentariu: