joi, 13 decembrie 2012

Dezamagiri pe banda

      Ca TOTI politicienii nostrii sufera de populism in opozitie si de impotenta la guvernare nu cred ca e o noutate...
     Cã noi,"boboru' "sintem cobaii lor,nici asta nu-i nou...
Ce naiba sa spun "nou"? Ceva frumos ? De unde ? Despre ce ? Despre politicieni ? Bun,frumos,cinstit sint doar 3 adjective care "no way",nu se potrivesc acestora...
      Musai sa fac "vorbire"despre citeva chestii "minore",care (de)sigur nu au nici o treaba cu ...2012 :(
      Daca tot se scumpesc de la 1 ianuarie 2013 curentul & gazele,noul guvern a reusit ieri sa respecte legislatia : adica sa creasca taxele & impozitele cu un procent egal cu indicele inflatiei pe 2010/2012 .
Reamintim ca Ministerul Finantelor a publicat in 2 octombrie un proiect de hotarare privind actualizarea taxelor si impozitelor locale cu rata inflatiei pe ultimii trei ani, si anume cu 16,05%. Proiectul nu a mai fost aprobat de Guvern, doua zile mai tarziu acesta fiind si retras de pe pagina de internet a institutiei datorita goanei dupa procente in sondaje si valului de proteste ce se prefigurau ...
     Citez :"Avand in vedere ca prognoza actuala privind rata medie a inflatiei pentru anul 2012, care trebuie folosita la stabilirea indicelui de indexare, este in prezent mai mica decat cea luata in calcul la cuantificarea impactului fiscal de la momentul analizei preliminare, este necesara revizuirea analizei de impact si rediscutarea sa cu institutiile financiare internationale cu ocazia urmatoarelor consultari", motivau Finantele in octombrie.

Totusi ieri, in sedinta de miercuri Guvernul a revenit asupra deciziei si a decis aprobarea proiectului, astfel incat valoarea taxelor si impozitelor locale urmeaza sa fie majorata cu 16,05% incepand din 2013.
.........
Momentan ma opresc ....in primul rind pentru a nu da apa la moara "ţi-am spus"-uistilor pro basisti.

Niciun comentariu: