luni, 31 decembrie 2012

2013

 

         N-am scris de mult #peblog in primul rind datorita problemelor tehnice :( dar acum nu se poate sa nu multumesc tuturor celor pe care imi place sa-i numesc #oamenidragi !
N-am scris si din cauza ca asteptam apocalipsa :) Dar na,se pare ca intirzie ,ce sa-i faci .... :)
        Pe multi dintre voi nu va cunosc personal si totusi ati ajuns la inima mea .Fara voi viata mea de zi cu zi SIGUR ar fi mult mai ..gri :)
        Celor din #ofline si celor din #online,celor carora incerc sa le fac viata mai vesela si reusesc fara voie sa provoc necazuri :) va multumesc ca ma acceptati si ma iertati :).
Ca nu ma voi schimba ,asta-i clar :probabil ca voi fi mai ofuscat si mai dat dreaq"....tocmai pentru ca asa sint eu in realitate ..In 2013 sint dispus sa pun la bataie mult mai mult decit am facut-o  pina azi si mult mai incrincenat impotriva celor care atenteaza direct la siguranta mea si a familiei mele !
Bineinteles ca nu-i voi uita nici de cei "chenshpe"sute de parlamentari,nimeriti prin cotetul impropriu spus PALATUL PARLAMENTULUI..Aviz si politicienilor pentru care am luptat online/ofline:deja ati inceput cu mishmashurile ...si nu-i frumos !
        Pentru 2013 am o multime de proiecte pe care sper sa le"misc"si impreuna cu voi ,deci tine-ti aproape :)
 LA MULTI ANI! tuturor #oamenidragi

ps:MOS GERILA ,daca ma auzi,te rog ada-mi naibii si tu ceva ...stii tu ce :)Daca nu stii intreaba-l pe MOS CRACIUN ,ca porcul naibii stie dar cred ca s-a imbatat si n-a mai ajuns la mine :(Niciun comentariu: