joi, 11 octombrie 2012

Fiscul vinde casele romilor ?

Dupa principiul :mai bine mai tirziu decit deloc,ANAF se face ca recupereaza banii de la romii evazionisti sau restantieri .Pina aici nimic nou:multi romani sint in situatia aceasta cu sau fara voie :(

imobiliare tiganesti
Parerea mea este ca sansele de a vinde la licitatie sau direct acele  capodopere tip "mincatziash" este ....apropiata de oooo,pardon :zero :). De ce? Pai cine draqu ar cumpara asa ceva in afara de eventual altii de aceeasi teapa ? Insa si aici avem un "dar":posibilii noi proprietari de unde plm. au la rindul lor care 500.000 E ,care 2 bulioane din acelasi cacat ,legal cistigati,justificabili cu "popire" ha?
Asa ca fiscul sta si "beleste"in fata castelelor cu turnulete :)

Ei,daca tot am ajuns aici sa va spun si un "banc"imobiliar cu "specific"romanes :
     "S-o luam domol :) :
      ION roman ,VASILE tzigan
      ION si VASILE sint parteneri de afaceri si se inteleg foarte bine asa ca hotarasc de comun acord sa-si construiasca 2 case identice la un pret  de cost de 150.000E , pentru a arata cit de buni parteneri si prieteni sint .
      Zis si facut.
Dupa ce sint gata cele 2 minunatii ,la o vreme hotarasc sa mearga fiecare pe drumul lui, nu de alta da' VASILE s-a dat la nevasta lui ION,lucru inacceptabil :) 
Asa ca hotarasc sa vinda casele .ION cere 150.000E ,iar VASILE 300.000E :)) si culmea:VASILE o si vinde,ION nu !
      MORALA:
ION vindea casa linga un tzigan.... #price down
VASILE vindea casa linga un "gajeu" #price high
    

3 comentarii:

Anonim spunea...

Ca tot e la moda expansiunea chinezeasca :de ce nu fac oferte in acest sens comunitatii chineze sau mai bine direct marelui prieten ciainez ?

malinveres spunea...

Interesant 1Chiar :oare chinezii ar suporta sa ....acolo ?

Anonim spunea...

Sigur nu :) Ei ramin cu casele si datoriile neplatite...statul cu *ula in buget !Ca de obicei,romii doar profita si de o vreme incoace au chiar si avocati care-i invata cum sa o faca :( Sa-i ia.... gaia.