luni, 18 iunie 2012

MASH 2012

 Cei care stiu ce inseamna aventura ,siguranta n-au decit sa citeasca aici :

" Perioada de desfasurare MASH: 3 – 10 august 2012

Platoul Glavoiu, Zona Padis, Muntii Bihor
Dragi prieteni,
MASH ROMANIA
Avem placerea de a va invita la editia a 17-a MASH, care se va desfasura in perioada 3-10 august 2012, in Muntii Bihor, Zona Padis, Platoul Glavoiu.
Ce este MASH? Medical Adventure School in Holiday, tabara de instruire pentru interventii in situatii speciale este un program initiat in 2001 in cadrul unui parteneriat mai amplu intre organizatiile, serviciile si institutiile implicate in salvarea in situatii speciale. Acesta, are ca scop initierea in pregatirea pentru interventii in situatii speciale a tinerilor studenti si medici (in principal) si de asemenea tuturor care vor sa fie un sprijin real pentru serviciile speciale de salvare.
Avand invitati cu experienta, organizatorii taberei au reusit timp de 12 ani sa dezvolte spiritul de echipa, coeziunea si coerenta echipelor de interventie implicate cat si initierea tinerilor, viitori profesionisti, in acest domeniu al activitatilor de salvare. Astfel, in cadrul acestui proiect au loc stagii de prim ajutor (suport vital de baza si suport vital avansat), traumatologie, interventii in caz de dezastre, search & rescue (cautare si salvare), tehnica speologiei alpine, orientare montana, deontologie montana, utilizarea tehnologiilor moderne in situatiile de salvare.
Va invitam sa vizitati acest site pentru detalii despre ce inseamna MASH, cum poti participa, informatii despre zona de desfasurare.
Va asteptam cu drag!
MASH Staff    "
INSCRIERI ON-LINE
Copy-paste de pe : www.mash.ro

Niciun comentariu: