joi, 16 februarie 2012

PREFECTUL GHILEA LOVESTE artistic CONTRACTELE PENTRU DESZAPEZIRE

      In 9 februarie,dupa zapezile din ORADEA si bineinteles si dupa prestatia de cacat a singurei firme de deszapezire ce actioneaza in ORADEA,primarul de ORADEA, Ilie Bolojan cere RER-ului să se doteze cu utilaje noi, sub ameninţarea penalizărilor şi a înjumătăţirii contractului pe deszăpezire...El spune ca a fost martor la o situatie de tot risul :"„Maşinile RER -ului au lucrat dar nu e tot una ce putere, performanţă sau viteză pot avea în condiţii de iarnă. Ei au intervenit la nivelul pe care-l au : tehnic, uman şi mecanic”, comentează edilul, dând de înţeles că , cu toate eforturile depuse, operator unic atestat a fost depăşit de situatie. „Maşina în care am fost eu şi-a rupt plugul într-o bucată de gheaţă şi acesta a trebuit înlocuit."
Acum ce sa zica si el,ca de fapt RER-ul a facut ce-a vrut el si a iesit abia dimineata pe drumuri si atunci cu lamele sculelor ridicate?
     Tot el a constatat ca   „RER-ul nu are capacitatea să intervină imediat în aceste situaţii, de zăpadă de 30 de cm şi temperaturi de minus zece, minus 20 de grade”, ceea ce e departe de o situaţie de iarnă extraordinară."
Tot adevarat este ca a "constatat" acestea destul de tirziu ...cu atit mai mult cu cit lumea il banuieste de afinitati apropo de SELINA ?

      In ton cu noile directive la nivel de guvern,se pare ca si prefectul de BIHOR,GAVRILA GHILEA,cere tragerea la raspundere a celor ce au contractele de deszapezire la nivel de judet.
Dar oare de cine se "loveste" dl. GHILEA? 
 Judeţul Bihor e sectorizat pe cinci zone – Oradea, Marghita, Aleşd, Salonta, Beiuş – încă din 2010. Contractele sunt valabile pe patru ani, adică până în sezonul hibernal 2013-2014, inclusiv.
    De SELINA-RUSU BENIAMIN, Selina se mai ocupă doar de zona Beiuş – Stâna de Vale, de altfel cea mai dificilă.?
         SPEDITION UMB, controlată de omul de afaceri DORINEL UMBRARESCU, un "rege al asfaltului"?
        GHENAU TRADE,se ocupă de deszăpezire în zona din jurul Oradiei.
        Aceeaşi Ghenau Trade operează şi pe zona Aleşd, în timp ce la Marghita e VIA VITA SRL, iar în zona Salonta-Tinca CRISANA PRO-CONSTRUCT SA.


         

Niciun comentariu: