miercuri, 8 februarie 2012

PAREREA MEA DESPRE ROSIA MONTANA

Oare ce este asa de greu de priceput ??


       Contractul adevarat prevede 4% pentru tara noastra si se afirma ca, se incearca renegocierea pt.a obtine 6% din aurul nostru…. ce FAVOARE..:((
       Extractiile asa cum sunt din subteran, pleaca din tara pt.a fi separate… DECI: de unde stim cat aur a rezultat si de unde stim cat alt miereu – in principal wolfram, care este de cateva ori mai scump decat aurul???(REPET : SUNTEM SINGURA TARA DIN LUME CU WOLFRAM PUR) – De unde stim cat ?? Ne bazam pe seful securist-prim miistru ??
      Avand acest minereu WOLFRAM, am putea fi o tara cu de toate, inclusiv recunoastere internationala, daca escrocii nostrii ar fi si NATIONALISTI, nu numai hoti, calcand in picioare poporul tarii, numai pt.a fi ei extraordinar de bogati iternational.
Ei vor trai in alte tari, cand noi vom suporta efectele cianurilor in panzele freatice, in aer si nu numai.
      Cand procentul pentru tara este atat de mic(4%) intr-un contract, inseamna ca procentul mare (96%) este impartit intre escrocii ce au puterea de a face acest lucru si care sustin demararea proiectului.
REPET – compania canadiana este doar cu numele – in realitate este un alt escroc roman, FARA BANI(pt.a face rost de banii necesari, a listat la BURSA afacerea si a si obtinut fonduri de la alti escroci doritori de castiguri nemuncite, castiguri bazate pe DEPOSEDAREA UNUI POPOR DE AVEREA SA NATIONALA.
Sponsorizeaza cu un milion, un miliard euro si vor avea castiguri nemasurabile, asiguratoare a bunastarii pentru sute de generatii viitoare ale familiilor lor.
       Romanul ce face ?? Striga platit, sau influentat/manipulat, ca vor sa munceasca, sa primeasca un salariu, chiar daca acesta este DE MIZERIE.. striga si datorita faptului ca nu are nici acel salariu de mizerie, situatie mai mult decat grea in care tot escrocii ne-au adus intentionat, astfel incat sa putem fi manipulati/influientati usor… FOAMEA fiind dureroasa, foame pe care intotdeauna se bazeaza ADEVARATII DOCTORI IN ESCROCHERIE.. STRATEGI IN INSELATORII.., dar care vor spune amaratilor… CREEM LOCURI DE MUNCA…VA DAM SALARII.., iar cei infometati intentionat, se bucura pentru bomboana primita…
Astfel, DOCTORII IN ESCROCHERIE vor jubila : I-AM CIURUIT !…
Nu mai are Romania munti, este toxica??? Ce conteaza cand vor avea banii necesari pt.a trai oriunde in lume…Ce conteaza un popor, daca ei si familiile lor vor trai REGESTE… Ce conteaza niste AMARATI…fara scoala, fara educatie, FARA VIITOR..
Aceasta situatie o doriti voi, cei care sustineti un proiect ale caror beneficii si beneficiari nu le veti sti niciodata…


Niciun comentariu: