sâmbătă, 14 ianuarie 2012

SUSTINETI SMURD ,SUSTINETI VIATA

 Ieri 13 ianuarie 2012 romanii au dovedit ca nu sint "amortiti".In urma presiunilor strazii si apelurilor specialistilor  din sanatate,presedintele (traian basescu) ,din acelasi impuls coleric s-a razbunat pe poporul roman.A retras legea sanatatii din dezbatere publica .Probabil ca a fost "sfatuit" si de aceasta data a si ascultat sfaturile.
   LEGEA SANATATII  si reforma in sistemul sanitar este necesara pentru  ROMANIA.Din pacate,prin retragerea legii, traienel nu a facut decit sa anuleze eforturile propriei lui comisii de specialisti birocrati,eforturile dr.RAED ARAFAT si a COMISIEI NATIONALE DE MEDICINA DE URGENTA SI DEZASTRE.,COLEGIULUI MEDICILORdin ROMANIA,prin prof. dr. Vasile Astărăstoae.si a multor altora....

Comisia de medicină de urgenţă şi dezastre
    Preşedinte: şef de lucrări dr. Raed Arafat - Târgu Mureş;
    Vicepreşedinte: dr. Hadrian Borcea – Oradea;
    Membri:
                - dr.Vasile Popescu - Constanţa;
                - dr. Leonida Iancu - Timişoara;
                - şef lucrări dr. Luciana Rotaru - Craiova;
                - dr. Bogdan Opriţă - Bucureşti;
                - dr. Nicolae George Moldovan - Cluj-Napoca;
                - dr. Alis Grasu - Bucureşti;
                - dr. Monica Puticiu – Arad;
    Secretar – dr. Ioana Dimitriu - Bucuresti
                                  

MESAJUL DR.RAED ARAFAT PENTRU ROMANI:
"Multumesc mult oamenilor pentru sustinere. Dar ii rog pe toti sa nu se lase manipulati politic. Sa nu iasa in strada, sa nu raspunda la nicio chemare si provocare de pe internet sau de la televiziuni. Nu ma voi implica politic. Voi lucra tehnic, in orice situatii, pentru ideea urgentei. Dar legea nu se dezbate in strada. Sa nu afectam ideea fata de lege", a declarat Raed Arafat potrivit Mediafax.
 In semn de respect pentru dinsul NU MA VOI LASA INFLUENTAT DE POLITIC!  
Adresez multumiri tuturor colegilor si prietenilor mei,precum si bihorenilor care s-au raliat apelului meu...... Daca nu vom iesi in strada ,nu inseamna ca sintem lasi.....Niciun comentariu: