miercuri, 11 ianuarie 2012

dr.TUDOR CIUHODARU

CA sa stiti cine este noul  consilier pt. probleme de urgenta....BINEINTELES,a fost doar O RAZBUNARE POLITICA PENTRU INSCRIEREA SA IN  Partidul Conservator (PC).......spunea atunci !!!???


Inseamna ca numirea de ieri este UN BONUS pentru inscrierea in Uniunea Națională pentru Progresul României (UNPR)  ?????!!!!


Iata o stire de pe mediafax,este adevarat ca veche:


Miercuri, 12 Ianuarie 2011 15:07
Tudor Ciuhodaru, anchetat disciplinar pentru că ar fi jignit un paramedic?

    Potrivit managerului Spitalului de Urgenţe din Iaşi, Vladimir Poroch, conducerea SMURD Iaşi a înaintat o adresă conducerii spitalului, în care solicită luarea unor măsuri în cazul medicului Tudor Ciuhodaru, acuzat că în urmă cu o săptămână a jignit un paramedic din cadrul SMURD, care adusese un pacient la Urgenţe.

În adresa trimisă spitalului ieşean se arată că paramedicul Alina Scutariu, de la EPA (Echipaj Prim Ajutor - n.r.) SMURD Hârlău, s-ar fi prezentat cu un bolnav la UPU de la Spitalul de Urgenţe, iar medicul Tudor Ciuhodaru ar fi ţinut ambulanţa blocată cu pacientul înăuntru timp de peste o oră.

În plus, paramedicul Alina Scutariu susţine că a fost chemată de către medicul Tudor Ciuhodaru şi că acesta i-ar fi spus: «Ştiţi ce sunteţi voi EPA? Echipaje Proşti Atestaţi».

Pacientul adus la Urgenţe avea o dublă fractură la gambă, veche de două luni, paramedicul Scutariu susţinând că a aflat despre acest lucru în ambulanţă, în timp ce se deplasa către Iaşi, şi că nu ştia că bărbatul trebuia transportat la un alt spital din municipiu.

Managerul Spitalului de Urgenţe din Iaşi, Vladimir Poroch, a afirmat că a solicitat note explicative în acest caz şi că va fi începută o anchetă disciplinară în cazul medicului Ciuhodaru.

La rândul său, medicul Tudor Ciuhodaru spune că doar a făcut recomandări şi că nu l-a jignit pe paramedicul de la SMURD.

"A fost o direcţionare proastă a cazului şi le-am oferit instrucţiuni pentru o gestionare mai bună. Ambulanţa nu a fost blocată, există fişe orare care pot arăta acest lucru", a spus medicul Tudor Ciuhodaru.

Conducerea Spitalului de Urgenţe din Iaşi a decis, luni, eliberarea din funcţia de purtător de cuvânt a medicului Tudor Ciuhodaru, care cu o zi în urmă s-a înscris în PC, totodată acestuia urmând să îi fie imputată suma de 29.343 de lei pe motiv că a fost remunerat şi de spital, şi de Parlament.

Medicul Tudor Ciuhodaru a spus că decizia conducerii spitalului este una politică, fiind luată la o zi după ce şi-a anunţat înscrierea în Partidului Conservator.

El a mai spus că va da în judecată conducerea spitalului în legătură cu deciziile luate împotriva sa.

Sursa: Mediafax.ro

Niciun comentariu: