duminică, 27 martie 2011

METROSEXUAL sau HOMOSEXUAL?

   Se pare ca in ziua de azi definitia metro-sexualului este ,,sinonima ,, cu homo-sexualismul....
   Metrosexualul nu este cel care face sex in Metro, asa cum s-a spus, in gluma, evident. Un metrosexual este tipul de barbat care se preocupa de imaginea lui extrem de mult ! Eu  spun ca  la fel de mult ca si o femeie...Lumea spune si ca este hetero.... ???Si totusi,de ce majoritatea barbatilor care se manifesta astfel sint HOMOSEXUALI?!?
  
     DRAQU stie...cred ca pe linga faptul ca sint misogin,am devenit si homofob...!!!!
Si totusi,nu sint misogin...din contra,caut compania femeilor si le respect,DAR ...pe ceilalti nu-i caut si nici nu-i .........port.

2 comentarii:

Anonim spunea...

"sunt misogin" .. nu ... "sint misogin"
sunt sunt sunt sunt ..ai facut scoala pe timpu lu ceashca

Unknown spunea...

Excesul de zel a bătut logica şi a schimbat gramatica
În 1993 ne-am trezit cu noi reguli ale Academiei Române: "De azi scriem cu î din a!", ni s-a spus.Şi ne-am conformat. Ba, mai mult, eu nu mai sînt, nici ei nu mai sînt, nici ele nu mai sînt. Toţi sunt! Pentru că aşa vor academicienii. Chiar dacă nu lingviştii din Academie au hotărît schimbarea. EU MA OPUN SI-MI REZERV DREPTUL DE A FOLOSI IN CONTINUARE LIMBA ROMANA!
Reforma ortografică din martie 1993 (intrată în vigoare în ianuarie 1994), propusă în 1992 de Academia Română care i-a stabilit normele pentru limba noastră, recomandă, în esenţă, generalizarea scrierii cu «â». Deşi prezentată drept «lege», hotărîrea este numai o recomandare, de conţinutul căreia se poate ţine sau nu seama: în consecinţă, respectarea ei nu este obligatorie".
Deci....?!!!