miercuri, 23 februarie 2011

SMURDBIHOR,alaturi de AMBULANTA BIHOR!

 FLORIN MICLAU a murit!!!
A MAI MURIT UN COLEG! A MURIT LA MUNCA.!!
Boala nu alege si nu asteapta ...Unul din colegii de la AMBULANTA BIHOR,a decedat la locul de munca ,in timpul unei interventii
 Florin Miclau (42 de ani), angajat ca sofer la Serviciul Judetean de Ambulanta Bihor, a murit in data de 21\02\2011 in timpul unei interventii.
    "Colegul se afla impreuna cu un echipaj la un hotel din Baile Felix, unde o turista a suferit o alergie medicamentoasa.  Dupa ce a urcat pacienta in ambulanta i s-a facut rau, a intrat in stop cardio-respirator si a cazut langa ambulanta. Medicul si asistenta i-au acordat prim ajutor, a fost trimis un alt echipaj de la Oradea pentru sprijin, insa n-au mai putut face nimic", a declarat un coleg de la Serviciul de Ambulanta. 
..Se pare ca a suferit un infarct cardiac.
Un om tinar,un TATA si un SOT !!!
Colectivul smurdbihor este alaturi de familia indolia
Florin Miclau
                          
DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA!

7 comentarii:

Anonim spunea...

Comentariu de la : Iosif , 23.02.2011 12:04
Dumnezeu sa-l ierte!
Sincere condoleante familiei indoliate,Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace.

Anonim spunea...

Comentariu de la : Marius , 23.02.2011 09:56
Sincere condolenate
Dumnezeu sa te odihneasca in pace si sa dea putere familiei tale sa treaca peste aceasta lovitura mult prea dura, prea neasteptata. Mergi cu bine, prietene! Meriti sa-ti fie mai bine!

Anonim spunea...

Comentariu de la : oradean , 22.02.2011 22:03
...
Doamne Iarta`l si odihneste`l....pacat ca tot oamenii buni se sting iar cei rai se inmultesc....

Anonim spunea...

Comentariu de la : Liviu,Marcela,Luca , 22.02.2011 21:56
Vine o zi cand toti vom pleca de pe acest pamant,buni sau rai cu totii vom fi la portile Raiului. Tu ai pasit inaintea noastra acolo,"intr-un loc luminat,intr-un loc cu verdeata de unde nimeni nu a mai venit".Dumnezeu sa te odihneasca prieten drag,iar familiei tale sa-i dea putere sa treaca peste aceasta dureroasa incercare.

Anonim spunea...

Comentariu de la : dr.Diana Deac , 22.02.2011 11:44
Cumplita veste ne-a taiat rasuflarea....in timp ce colegii mei dragi incercau sa te readuca printre noi .....asistam neputinciosi de departe si ne rugam sa fie bine....dar n-a fost asa,Dumnezeu a avut alte planuri,neintelese pentru noi.....suntem indurerati...am pierdut un coleg care mereu ne intampina la servici cu zambetul pe buze...cuvintele sunt de prisos. Ne rugam acum pentru fetele tale dragi ....erai atat de mandru cand le pomeneai....sa va ajute bunul Dumnezeu sa va aline durerea.

Anonim spunea...

Comentariu de la : Anonim , 22.02.2011 10:23
Stire socanta! Incredibil sa se intimple asa ceva cu un om atat de bun. Era un coleg exceptional si cu suflet mare. Dumnezeu sa il odineasca in pace. Condoleante familiei indurerate. Fie-i tarana usoara

Unknown spunea...

L-am cunoscut si drumurile noastre s-au intersectat,in sens pozitiv!Pacat de el!Si mai pacat de cei care ramin indurerati in urma lui:familie,colegi,prieteni!
ODIHNESTE-TE IN PACE!!