vineri, 17 septembrie 2010

BASESCU SI SOV

Prezent pe aeroportul Otopeni, după venirea de la summitul european de la Bruxelles, preşedintele Traian Băsescu a vorbit despre cazul Sorin Ovidiu Vântu.

"Eu am observat următorul lucru: Toţi cei care s-au îmbogăţit, când îi întreabă instanţa prin ce mijloace, au un singur vinovat: preşedintele. Ce vă pot spune este că trebuie să răspundă cel care a furat banii de la FNA, de la FNI, cei care au furat bani de prin petrol, cei care au furat statul. Nu înţeleg de ce presa încearcă să consolideze o minciună. Că preşedintele s-ar ocupa să-i bage în puşcărie pe cei care au furat. Ieşiţi din minciuna asta. Nu mai faceţi propagandă celor care trebuie să răspundă în faţa instituţiilor statului. Plecaţi de la premisa că aveţi un preşedinte care se respectă, care niciodată nu o să spun unui judecător judecă aşa sau unui procuror ia-l pe ăla.

Asta se făcea în alte vremuri şi arată cât de deformaţi sunt cei care încearcă să mintă atunci când au de răspuns în faţa legii. Cum credeţi că vă puteţi pune preşedintele ţării, care uite, acum v-a reprezentat la Bruxelles, în baza unor minciuni, faţă în faţă cu unul care are de răspuns în faţa legii că a furat vreo 300.000 de români.

Nu încercaţi să vă umiliţi preşedintele care vă reprezintă oriunde, în baza minciunilor unora care trebuie să răspundă în faţa legii. Fie că e vorba de furat de bani, de furat accize, de furat terenuri sau tot ce au putut să fure", le-a spus preşedintele jurnaliştilor.
                             


    Toate acestea le spune plin de nonsalanta acel om care nu a explicat nici pina azi cum de o duc atit de bine maimutele familiei sale?
Cel care umileste zi de zi populatia si tara pe care ar trebui sa le reprezinte?Domnul presedinte nu stie ca ce semeni aia culegi? Si fiindca face pe lupul moralist ,poate ne explica si noua cum s-a imbogatit el si familia lui.Sa nu vina cu texte precum Videanu ca nu merge.
  Ca inculpat in dosarul flota... (pentru sobolanii portocalii este vorba de flota comerciala a Romaniei...pana in 1990, a 4-a ca marime la nivel mondial, actualmente inexistenta...vanduta la fiare vechi), ca sa revin...ca inculpat in dosarul flota...basina sigur ca poate candida la presedintie...mai mult...aceasta basina ajunge si presedinte... Te umfla rasul de cat de prosti sunt romanasii astia...sa mearga la vot si sa voteze securistul parvenit, basina hoata, inculpatul in dosarul flota... Il meritam??...pai cretinii care l-au votat il merita...ceilalti sunt victime colaterale...
     Reiterez cu aceasta ocazie ceea ce prietenii mei stiu si ei:   Pe mine nu ma reprezinti. Nu vreau sa te mai vad. Nu te-am votat si nimeni nu te va mai vota vreodata!

Niciun comentariu: