marți, 11 mai 2010

FMI este cu noi,aia prosti si creduli

       FMI nu a propus din proprie iniţiativă varianta de reducere cu 25 la sută a salariilor bugetarilor, cu 15 la sută a pensiilor şi diminuarea beneficiilor sociale. FMI a acceptat propunerea politică făcută de preşedinte şi PDL
tăierile de salarii şi pensii se va face uniform şi nediferenţiat indiferent de nivelul salariilor şi pensiilor. Personal, mi se pare o măsură de un cinism şi o nedreptate socială.
Cota unică şi TVA sunt încă în pericol

     România ar putea rămâne în recesiune şi în acest an şi nu va scăpa de majorarea impozitelor, dacă măsurile de reducere a salariilor bugetarilor şi pensiilor decise de Guvern nu vor da roade în următoarele luni, potrivit memorandumului suplimentar de înţelegere convenit cu FMI. Totodată, România va avea nevoie de reactivarea programului de privatizare, CFR Marfa fiind pe lista de privatizări, scrie Ziarul Financiar.
ACUM UNA TARE:CU bilbiitul de VLADESCU,un EPICURIST SI PLESIRIST RATAT:

 Vlădescu, executat silit pentru că n-a plătit datoriile către stat

Potrivit listei datornicilor la stat, înregistraţi la data de 31 martie, firma EOL Renewable Energy, unde ministrul finanţelor este asociat într-o cotă de 25%, figurează ca executată silit pentru 25.278 lei, notează Money. Firma, producătoare de energie electrică, s-a remarcat până acum printr-un contract cu primăria comunei tulcene Cerna, vizând construcţia Parcului Eolian Cerna. Potrivit declaraţiei de interese, ministrul Finanţelor este acţionar la zece firme, dintre care două în curs de radiere.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Am auzit ca BILBIITUL ALA ESTE MARE GAGICAR,zicea si BADEA MIRCEA,si ca-i pasa mai mult de excursiile cu gagici decit despre situatia TARII.
Daca pacaliciul asta ar fi un alt deputat sau senator mi-ar veni sa injur din nou,dar acum cind CACATUL asta i-mi spune cum si cit sa traiesc,il dau draqului.

VLADESCU spunea...

lupta cu mafia

- Cauta in MEDICAMENTECOMPENSATE.RO toate medicamentele compensate prescrise tie sau membrilor familiei tale. Ajuta-i pe parintii sau pe bunicii tai sa nu se mai lase jecmaniti de mafioti.
- Ajuta toate cunostintele tale care nu pot din diverse motive sa foloseasca MEDICAMENTECOMPENSATE.RO sa-si aleaga medicamentele compensate cel mai potrivite cu dorintele sau cu bugetul propriu
- Trimite acest mesaj prin e-mail, messenger, retele de socializare sau orice alt mijloc tuturor prietenilor tai sau cunostintelor tale.
SA LE ARATAM CA PUTEM FI CEL PUTIN TOT ATAT DE DESTEPTI PE CAT SE CRED EI!