marți, 16 martie 2010

BASESCU planteaza copaci

centrul-nato-1.jpgEl a fost insotit de ministrul Apararii, Gabriel Oprea, si de seful Statului Major General, amiralul Gheorghe Marin.
La eveniment au participat demnitari militari din Ungaria, Slovenia, Grecia si Turcia, precum si amiralul Luciano Zappata, loctiitor al sefului Comandamentului Strategic Aliat pentru Transformare.
In discursul sau, seful statului a subliniat importanta centrului de la Oradea in cadrul Aliantei .
In opinia presedintelui amplasarea in municipiul de pe Crisul Repede a acestei unitati de elita reprezinta „o recunoastere a valorii militarilor nostri in teatrele de operatiuni”.
La final, Traian Basescu a plantat un copac in incinta institutiei, impreuna cu amiralul Luciano Zappata si a facut un tur al centrului.
   Deci a venit la ORADEA si in loc sa ''bage in pamint vreo citiva demnitari'' se pare ca-si baga'n groapa un frate: un copac nevinovat.Cind o sa vina sa-l sape si sa-l ude ? NICIODATA.....
Asta cu toate ca ar fi declarat inaintea LOCALELOR ca: in BIHOR ESTE INTERESAT DE 3 LUCRURI:primaria ORADEA,VAMA BORS(n.r. cu zona libera aferenta ei .sic!) si FELIXUL! ! !
Ca de fapt nu-l intereseaza nimic altceva decit anumite fiefuri ale PNL sau PSD ,asta stim si vedem cu totii...

2 comentarii:

Anonim spunea...

Toate bune si frumoase ,da ce cata el acolo?

Unknown spunea...

Cei care stiu,stiu,cei care nu,afla acum:BASE' este presedintele comisiei CSAT,nu ca asa merita ci pt. ca este presedintele tarii...
Iar centrul NATO,de care vorbeam este de fapt scoala de spioni.Inainte de 90' se pare ca aveam la fel in ORADEA atit doar ca era pt. tarile din BLOCUL SOCIALIST