miercuri, 8 mai 2013

VICTOR PONTA cu"gura plina de..."?

Ma uit cum se bate cu caramida in TBC_eu si ma intreb :200.000?Unde plm ?
Ma "bucur" insa ca nu minte .... 

vineri, 3 mai 2013

Mopedistii,facuti infractori...in baza legii ?


        Ma "doare"ca idiotii "legislativi"uita cit rau fac cu aceste legi incomplete,incompetente si natângi....
        Incepind cu 19 ianuarie 2013 ,mopedistii trebuie sa detina permis de conducere ,categoria AM ....
        O masura asteptata de multa lume si binevenita ....Problema incepe insa in momentul in care TU,mopedist corect doresti sa intri in legalitate .
Ce trebuie sa faci intr-o tara civilizata pentru a poseda un carnet de soferi ?

Te duci dracului si "faci școala" ,nu ?

      Anormalitatea incepe inca de la ghiseul serviciului care se ocupa cu eliberarea permiselor auto. #DRPCIV
Ajuns in fata ţopilor ce "muncesc cu spor"acolo ,cetateanul se loveste de un zid format din :ura,indiferenta,prostie crasa si o maxima NEcunoastere a legilor respective .Fapt impardonabil dupa parerea mea ....
        Pe linga faptul ca sint dezinformati si "pe linga subiect",in maretia lor,te trimit la scoala fara sa stie ca de fapt scolile de soferi habar n-au nici ce si nici cum trebuie facuta aceasta...
       Ca noutate neplacuta ,multe ca sa nu spun toate scolile de soferi au BLOCAT/INTRERUPT INCLUSIV CURSURILE PENTRU CATEGORIA #A !!! Si asta din cauza ca idiotenia de lege nu cuprinde si NORME DE APLICARE !
        Mai jos o sa redau citeva fragmente dintr-un articol preluat de pe BIHON.RO
Jurnalistul nostru,ne prezinta "SUCCESURILE" vajnicei politii "degraba facatoare de dosare penale".....selectiv,evident :(
O sa va rog daca cititi articolul,sa nu "vedeti" betivii mopedisti ci "cetatenii " normali ramasi in curul gol de vidul legislativ si pasibili de "dosare penale" !
TOT ce "spun" este desprins din viata reala si din experienta proprie !
    Nu am facut un secret din faptul ca sint si eu un ...mopedist ILEGALIST :(

    "Astfel, în Valea lui Mihai a fost depistat localnicul P.J.S.(23 ani), în timp ce conducea un moped fără permis . În urma testării sale cu aparatul etilotest s-a constatat că acesta avea o concentraţie.....cont"
     "  De asemenea, polițiștii beiușeni l-au depistat, în localitatea Ştei, pe H.D.V.(25 ani), din Lunca, în timp ce conducea un moped, tot fără a poseda permis de conducere. În ambele cazuri a fost întocmit dosar de cercetare penală....cont "